Weekend Martin Doblmeier la Speranța TV

Adaugat la data iulie 03, 2014 cu 1 comentariu

Fă cunoștință cu viața și cu filmele producătorul Marin Doblmeier!

Rămâi alături de Speranța TV în zilele de 4 și 5 iulie pentru o serie de emisiuni speciale cu și despre creatorul documentarelor „Adventiștii”.

MartinDoblmeierVineri, 4 iulie, de la ora 20.00, urmărește – în cadrul emisiunii „Biserica în acțiune” – secvențe din timpul vizitei pe care Martin Doblmeier a făcut-o în țara noastră în luna mai. Citește mai multe detalii în articolul publicat pe site-ul sperantatv.ro imediat după eveniment: Producătorul de filme documentare Martin Doblmeier în vizită în România. Iar de la ora 22.30, te invităm la primul film din seria „Adventiștii”, documentar câștigător al Premiului Gabriel în anul 2011.

Sâmbătă, 5 iulie, de la ora 19.00, Adrian Bocăneanu îți oferă un nou interviu cu celebrul producător, în cadrul emisiunii „Punctul de plecare”.

Tot sâmbătă, de la ora 22.30, poți vedea filmul documentar „Adventiștii 2”. Descoperă care este relația dintre sănătate și spiritualitate în activitatea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, de la comunitățile longevive din Statele Unite ale Americii până la cele mai sărace zone ale lumii.

Fii și tu alături de Martin Doblmeier, la Speranța TV!

5.435 Comentarii

  1. Buna ziua ,
    As dosri sa stiu de ce nu este arhivata emisiunea Biserica in actiune din 4iulie 2014,pentru ca sunt persoane care ar dori sa o revada.

Lasa un comentariu