Vremea întrebărilor – 21.11.2013

Adaugat la data noiembrie 23, 2013 cu 3 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/vremea_intrebarilor3/21.11.2013.mp4[/FMP]

5.396 Comentarii

  1. DEOBICEI SE BAGA PE INTERNET SI SA VORBEASCA LA TELEFON PERSOANE CE SINT EMOTIONALE SI CARE NU AU O CULTURA PSIHOLOGICA POTRIVITA CA SA VORBEASCA CU MULTA BAGARE DE SEAMA SI ATENTIE CE VOR SA SPUNA SI DE AICI TOT FELUL DE ANOMALI SIPERICOLE DE SE ZGUDUIE SI INTERNETUL LA ELUCURATIILE UNORA.EVIDENT CA UNI MAI SI RID PE INTERNET DAR RID DE IEI INSISI MAI INTII.AQDEVARUL E CA NU PUTEM SA NE BATEM JOC DE VALTI FARA CONSECINTE CE SEAMANA OMUL ACEIA VA CULEGE!!.

  2. NU VREAU SA INTRU IN CONFLICT CU NIMENI SI NICI SA FAC POLEMICA PE CHESTII DE PREGATIRE INTELECTUALA SI NICI PE TEME RELIGIOASE DAR TREBUE SA SE INTELEAGA DE CATRE TOTI CARE UTILIZEAZA INTERNETUL PENTRU A INTRA INTRO CONVERSATIE RODNICA SI DE BUN SIMT CU O ENTITATE RELIGIOASA POLITICA SAU PRSOANA PARTICULARA CATREBUE SA DEA DOVADA DE MULT BUN SIMT SI STAPINIRE3 DE SINE CIND FACE ASTFEL DEINTERPELARI SI INTRARI MIJLOCITE DE IINTERNET, IN PRIMUL RIND PENTRU CA SE EXPUNE IN FATA UNUI MARE NUMAR DE PERSOANE CE SE UITA PE INTERNET SI NUI BINE SA TE DAI CE NU ESTI DAR MITE SA DAI LECTII ALTORA, FARASA STI CE VORBESTI. IN PRIMUL RIND NU E MASINA TA DE SCRIS PERSONALA SI NICI TELEFONUL TAU PERSONAL PRIN CARE TE ADRESEZI UNUI POST DE RADIOCARE TE ADRESEZI UNUI POST DE RADIO NU MAI RAMINE CEVA CONFIDENCIAL CHIAR DACA NU MA CREDE CINEVA ASTA_I ADEVARUL HIARDACA NU MA CREDE CINEVA ASTA/I ADEVARUL

  3. Speranta tv este un canal de televiziune crestin si potrivit acestei embleme, urmarim emisiuni de o inalta tinuta morala,etica,sociala,civica,etc Se presupune deci, ca si cei care urmaresc aceste emisiuni sunt crestini si,ca atare, sunt persoane speciale….! Asadar,stimate Dorel R. , parca nu-si gaseste locul aici,commentul d-vs,deloc amabil la adresa unora care vor intradevar,asa cum spuneti,doar sa dea cu bata-n balta….. In ciuda multor exprimari agramate,a unor intrebari tendentioase, a unor impertinente mestesugit ambalate in cuvinte ” pertinente”, ar trebui totusi, sa pastram o atitudine de bun simt unii fata de alții, indiferent de statutul unora,de cultura altora,de credinta celor mai multi ! Haideti sa fim mai respectuosi,cel puțin,fiindcă nu mai indraznesc sa mai spun ca,ar trebui sa ne mai si iubim unii pe alții…… Si nu oricum….ci…..așa cum ne- a iubit Domnul nostru,Isus ! Încolo,toate cele bune va doresc si succes in continuare d-lor Aron M. si Ioan P. pentru emisiunea de suflet pe care o astept cu nerabdare,săptămâna de săptămâna .

Lasa un comentariu