Vreau să cânt, Suceava 1 – 25.02.2012

Adaugat la data februarie 26, 2012 cu 8 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/vreau3/156 Suceava 1.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

 1. E cea mai buna prezentatoare. Voi cum vati descurca? Explica super.BRAVO

 2. Vreau sa cant este o emisiune pt lauda Domnului. Este foarte frumos realizata si d-na Mihaela este foarte draguta si stie cum sa faca ca copiii sa se simta bine.
  La munca dumneaei nu se gandeste nimeni.?Prezinta foarte bine.Si echipa e minunata.O familie deabia se descurca cu 1,2 copii dar o echipa cu 80 chiar mai multi copii.Domnul sa va binecuvanteze.

 3. iar scriu si cred ca deranjez pe altii, dar nu-i bai. Niciodata nu se difuza emisiunea asa repede. NICIODATA. Dar nu conteaza…si d-na Mihaela nu prezinta toti copii la fel, si unora le creeaza emotii. Oricum, bravo pt emisiune si pt munca facuta.

 4. Bravo,Ricardo si Mario,nu degeaba au trecut anii,se vad progresele,mereu inainte si in sus!!!!

 5. E adevarat ca este foarte multa munca pentru cinci minute de filmare.Si fetita mea a participat la acest concurs si stiu si eu cum am muncit,nu e vina nimanui ca nu s-a anuntat cand se difuzeaza.E sambata seara la8:30. Tot respectul pentru echipa speranta.E multa munca si cine nu cunoaste sa nu vorbeasca
  Cine a dat datele despre copil a gresit. Si ce daca a spus ca are 8 ani . E vorba despre a canta Domnului nu pentru lauda personala.Multumim echipei pt efortul pe care l-a facut

 6. Sunt de aceeasi parere cu Luminita. Sunt putini cei care intradevar muncesc si pun suflet dar se pare ca este foarte usor sa aducem critici si sa cerem explicatii atuci cand asteptam totul pe tava. Se stie de la inceputul anului, de fapt, de cand exista aceasta emisiune, ca ziua de difuzare este sambata! Cat despre faptul ca s-au prezentat unele date eronat despre copii… aici nu e vina prezentatoarei ci a celor care au oferit aceste informatii in fisele copiilor (imi amintesc ca am completat si eu o asemenea fisa cu informatii despre copilul meu inainte de a intra pe scena).

 7. Cu tot respectul pt. dv. d-na Adina dar Nu imi place comentariul dv. Eu sunt doar o fan al emisiuni Vreau sa cant ; nu mi se pare ca copii sunt intimidati de d-na Mihaela!Cred ca in legatura cu varsta copiilor dansa prezinta ce i se transmite, iar daca se fac greseli cred nu este vina ei….. si ca se poate conversa si in alti termeni fara acuzatii si cuvinte nepotivite!
  Complimente celor care se implica si relizeaza aceste emisiuni unde nu e totul doar ce se vede , ci in spate e o munca asidua,creativitate , rabdare , etc….
  Cu respect Luminita

 8. Buna, as avea si eu niste intrebări in legătură cu programul emisiunii VREAU SA CANT. De ce nu s-a anunțat când se dă pe TV înregistrarea de la Suceava? Avem si noi bunici, părinți, nepoate, rude etc…care nu sunt credincioși și au dorit să vadă nepoțica la TV. Am urmărit in lecțiune când este reluare să pot informa familia. Am găsit ”dumunica seara de la 20-21”, nu este adevărat. Am mai găsit(tot in lecțiune) că mai este ”miercuri de la 15-16”. Toti au asteptet cu nerabdare…daaaar..nimic. Ce fel de cuvânt avem noi in fața necredincioșilor? Și încă ceva..prezentatoarea nu trebuie să intimideze copii că și așa au emoții. De exemplu, LOIS IACOB nu are nici 7 ani și ați prezentat-o de 8 ani!!! De ce atâtea minciuni?? ROG SĂ SE MAI REDEA O DATA EMISIUNEA PENTRU CĂ NU ESTE CORECT CE AȚI FĂCUT!!! Mulțumesc.

Lasa un comentariu