Vie Imparatia Ta – Sa nu mai vii… – Marius Andrei, Elena Petrescu, Laurentiu Mot – 11.11.2020

Adaugat la data noiembrie 11, 2020 cu 1 comentariu

5.436 Comentarii

 1. As dori o explicatie – d-l Laurentio Mot spune ca Babilonul n-a fost totdeauna fiara …. cata vreme a recunoscut pe Dumnezeul cerurilor … Intrebare: Cand a fost vreodata in istorie ca Babilonul sa recunoasca pe Dumnezeul cerurilor?
  Apoi, experienta lui Nebucadnezzar a fost o experienta personala, nicidecum o experienta a Babilonului.
  Deasemenea d-l Laurentiu spune ca poate iubi si pe catolic, si pe ortodox etc facand confuzie intre credincios si sistemul caruia apartine. In timpul evului intunecat cand nimeni nu putea nega ca biserica catolica era fiara, exista o ramasita (de ex. valdenzii) care iubea pe catolici. Cand rana de moarte a fiarei va fi vindecata, cei ce pornesc in acea mare strigare pentru a raspandi Evanghelia cea vesnica, vor iubi si pe catolici. Una este sa te opui sistemului, si alta este sa iubesti sau nu pe aproapele tau catolic sau de oricare alta nuanta ar fi. Cred ca nu va exista nici un timp in care cei credinciosi vor putea pune etichete. Rolul acestora este de a raspandi Evanghelia, nu de a pune etichete.
  Fiara este fiara si pe perioada cand rana de moarte nu este inca vindecata.
  D-na Elena are o parere prea frumoasa despre papa de la Roma. Cred ca este bine sa reciteasca “Marea Lupta”. Oare asteapta ca sa-l auda la TV sau online cum urla ca o fiara??? Cameleonul …
  Uzurparea lui Hristos consta numai in mijlocire???

Lasa un comentariu