Valentin Danaiata, Loma Linda – 14.02.2014

Adaugat la data februarie 17, 2014 cu 3 comentarii

5.472 Comentarii

 1. Nu cred ca se potriveste pastorilor de azi ai bis azs, deoarece ei asta fac: il marturisesc cu tarie pe Domnul nostru Isus Hristos.

 2. …….Elissa…..nume frumos…..ca o atingere de catifea…..Oare, n-ai găsit …..mai la-ndemana…..un comentariu potrivit la predica foarte buna pe care ai ascultat-o ??? Sau….poate, n-ai urmărit-o….dar aveai o neintelegere mai veche…..si ca sa nu o pierzi din minte, ai notat-o….la-ntamplare….in “predica de Sabat”…..!? Dacă-i așa….te iertam…..dar cu o singura condiție : asculta cu atenție predica pastorului Valentin Danaiata , despre un subiect nou si vechi….decand lumea si pământul…..despre dragoste…..! Cel mai minunat subiect despre care se poate vorbi mereu….pentru ca ea purcede de la :Dumnezeu !! Îți doresc auditie plăcută….sa fii cucerita de ceea ce asculti….sa fii iubita….si pretuita de foarte mulți…..dar, mai ales….de domnul Isus !!

  Cu prietenie, Lorelei .

 3. iata un comentariu interesant din comentarii pentru instructor de la pag.103.

  Nicodim era unul dintre cei a caror inima a fost sensibilizata de catre Mantuitorul, dar nu a avut curaj sa infrunte obstacolele si sa vine la El ziua.

  Un prim obstacol era reputatia lui,era fariseu membru de seama al Sinedriului.Erau atatea avantaje pe care el si familia lui le puteau pierde daca renunta la pozitia sa si isi marturisea public dorinta de a-L urma pe Hristos.Risca probabil sa-si piarda casa confortabila iar familia ar fi trebuit sa accepte un nivel de viata mai scazut

  ce ziceti, se potriveste si pastorilor de azi ai bis azs?

Lasa un comentariu