Vă invităm maine la Concertul Aniversar 7 ani de speranță!

Adaugat la data aprilie 04, 2014 cu niciun comentariu

Sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 19.00, Speranța TV și Radio Vocea Speranței vor transmite în direct concertul aniversar „7 ani de speranță”.

Evenimentul, organizat de echipa Centrului Media Speranța, va avea loc la Institutul Teologic Adventist și va marca o dublă sărbătoare: împlinirea a 7 ani de la prima transmisiune a postului Speranța TV și împlinirea a 3 x 7 ani de la prima transmisiune a postului Radio Vocea Speranței.

Vor participa formații muzicale și soliști ai căror piese sunt difuzate pe post și îndrăgite de telespectatori și ascultători, printre care grupurile corale Voces, dirijat de Emanuel Suciu, The Royal Singers, dirijat de Albert Codreanu, Înger Alb, dirijat de Dorin Bâtcă, Belcanto, Corul Bărbătesc Moisei, dirijat de Cristi Coman, grupurile de copii Flori și Stele, Carmen Stoica și Vreau să cânt, soliștii Anda Țabrea, Claudiu Agapie și Ciprian Agapie, Cvartetul Echo, grupul feminin Noblesse și un cvintet de alămuri.

expoVor fi surprize pentru mari și mici, printre care o expozitie de fotografii, din primele zile ale postului Radio Vocea Speranței până în prezent și o mascotă cu care copiii vor putea face poze.

La concert vor fi prezenți angajații și colaboratorii Centrului Media Speranța, invitați speciali, telespectatori și ascultători. „Concertul este darul pe care dorim să îl facem tuturor telespectatorilor noștri la acest moment aniversar”, a declarat Cristina Ișvan, redactor șef al posturilor Speranța TV și Radio Vocea Speranței. „Ceea ce dorim în primul rând este să mulțumim celor care au fost alături de noi încă de la început, un început timid și cu puține emisiuni, și care au rămas telespectatori fideli. Le mulțumim pentru opiniile și sugestiile lor, care ne-au ajutat să ne îmbogățim programul pentru a răspunde tuturor nevoilor”.

Concertul „7 ani de speranță” reprezintă o premieră pentru echipa Centrului Media Speranța și din punct de vedere tehnic. „Va fi cel mai complex eveniment organizat, filmat și transmis în direct de Speranța TV”, a subliniat Ciprian Pop, directorul de producție al postului Speranța TV. „Vom folosi opt camere, iar echipa tehnică va fi formată din aproximativ 50 de persoane”. Evenimentul va fi, astfel, o încununare a celor șapte ani de activitate, echipa acumulând experiență și dezvoltându-se prin realizarea a mii de ore de emisiuni în direct, dar și a unor programe complexe cum a fost seria „Speranță la orizont” din luna decembrie a anului trecut.

„Acum, la șapte ani, privim înapoi cu nostalgie, în viitor cu optimism și trăim în prezent cu pasiune pentru viață, cu pasiune pentru ceea ce facem și cu dragoste pentru Dumnezeu, Cel care ne oferă toate acestea!”, a mai adăugat Cristina Ișvan.

Vă invităm, așadar, să participați la concertul aniversar „7 ani de speranță” sau să urmăriți transmisiunea în direct la Speranța TV și Radio Vocea Speranței. Pentru detalii, fotografii din culise și alte anunturi, va invitam sa urmariti paginile postului Speranta TV pe Facebook și Twitter.


View Larger Map

Loredana Dumitrașcu, Speranța TV

5.469 Comentarii

Lasa un comentariu