Va asteptam la Bookfest!

Adaugat la data mai 30, 2012 cu niciun comentariu

In perioada 30 mai – 3 iunie se va desfasura cea de-a sasea editie a Salonului Internaţional al Carţii „Bookfest“. La acest eveniment vor participa Speranta TV, radio Vocea Sperantei si editura Viata si Sanatate.
Va asteptam de miercuri pana duminica, intre orele 10.00 si 22.00, la Complexul Expozitional ROMEXPO, in pavilionul C2, la standul B14. Cu aceasta ocazie, ii veti putea cunoaste pe realizatorii emisiunilor dvs. preferate si veti putea discuta aspecte legate de continutul si forma programelor radio si TV. Pe langa oportunitatea de a ne intalni cu telespectatorii si ascultatorii, Salonul Internaţional al Carţii „Bookfest“ ofera posibilitatea de a ne face cunoscuta prezenta in peisajul mass-media romanesti, in randul celor care nu ne urmaresc inca.
Editura Viata si Sanatate a pregatit surprize si oferte speciale pentru cititori: lansari de carte, reduceri de pret si evenimente speciale dedicate copiilor.
Salonul Internaţional al Carţii „Bookfest“ este considerat unul dintre cele mai importante evenimente culturale din tara noastra. Daca la editia din 2011, tara invitata a fost Ungaria, in acest an veti putea cunoaste aspecte importante ale culturii Frantei. In cele cinci zile ale evenimentului, vor avea loc lansari de carte, mese rotunde, dezbateri pe teme de actualitate si concerte.
Intrarea la Salonul internaţional al carţii Bookfest este libera.

Loredana Dumitrascu

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu