Urmariti la Speranta TV concertul persoanelor cu dizabilitati

Adaugat la data ianuarie 11, 2013 cu 1 comentariu

Speranta TV va invita sa urmariti azi, de la ora 20.00, o editie speciala a emisiunii Biserica in actiune, in care veti face cunostinta cu membrii asociatiei persoanelor cu dizabilitati „Ridica-te si umbla” care au participat in luna decembrie la un concert umanitar.

Sambata, 15 decembrie 2012, la Palatul Naţional al Copiilor s-a desfaşurat cea de-a doua ediţie a Concertului persoanelor cu dizabilitaţi, membrii ai Asociaţiei „Ridica-te si umbla”. Scopul acestui eveniment umanitar a fost strangerea de fonduri pentru construirea unei sali de recuperare pentru persoanele cu dizabilitati.

Tema concertului a fost „Fericita noastra dizabilitate, Betleemul”, iar atmosfera de sarbatoare a fost creata prin participarea orchestrei Pro Musica, a corului AMiCUS Bucureşti, a grupului vocal Sanctus, a corul persoanelor cu handicap şi a unor solişti – persoane cu dizabilitaţi.

De asemenea, participanţii s-au bucurat ascultand versuri interpretate de membri asociaţiei „Ridica-te si umbla”. Cu aceasta ocazie, a fost organizata şi o expoziţie de artizanat in lemn, pictura in plastilina şi goblen, realizata de persoanele cu handicap.

Infiinţarea centrului de recuperare ramane o prioritate si o urgenţa, dat fiind faptul ca multe persoane cu dizabilitati au capacitatea de mişcare limitata, iar riscul agravarii starii de sanatate este foarte crescut.

Prin concertul umanitar „Fericita noastra dizabilitate, Betleemul”, asociaţia „Ridica-te si umbla” a dorit sa readuca in centrul atenţiei persoana cu handicap, reafirmand normalitatea acesteia şi nevoia de integrare in societate. La ieslea Betleemului, cu toţii suntem cuceriţi de alegea Dumnezeului nostru de a fi infaşurat in neputinţa omeneasca pentru fericirea noastra.

Urmariti emisiunea „Biserica in actiune” in fiecare miercuri de la ora 22.00 si in fiecare vineri de la ora 20.00 pe Speranta TV si online, la adresa sperantatv.ro.

Dana Bordeianu

5.435 Comentarii

  1. Cand o sa postati concertul in arhiva?
    O seara buna.

Lasa un comentariu