Urmareste o noua serie a emisiunii Salveaza-i viata!

Adaugat la data aprilie 08, 2012 cu 1 comentariu

Fiecare bataie de inima, orice respiratie conteaza!

Din aprilie, urmareste cea de-a treia serie a emisiunii „Salveaza-i viata!” la Speranta TV. Timp de o jumatate de an, am fost alaturi de medicii, asistentii si paramedicii de la SMURD, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General de Aviatie si de la Serviciul Judetean de Ambulanta Prahova.

In aceasta primavara, vom intra pentru cateva saptamani in camera de garda a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Vom sta de vorba atat cu personalul de pe ambulante, cat si cu medicii din Unitatea de Primiri Urgente si de pe sectiile celui mai mare spital bucurestean.

Azi, de la ora 20.00, ne vom aminti care sunt pasii in acordarea primului ajutor. Vom sta de vorba cu medicii de la Unitatea de primiri Urgente SMURD din Targu Mures si de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti și vom urmari demonstratii realizate de instructorii formatori de la Centrul de Formare a Paramedicilor de la ISU Horea din Targu Mures.

Urmareste emisiunea Salveaza-i viata in fiecare duminica, de la ora 20.00 si in reluare luni, de la ora 09.00.

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

5.436 Comentarii

  1. Apreciez emisiunile dumneavoastră. Însă nu vă pot urmări,din nefericire nu am un televizor compatibil,iar telefonul pe care-l folosesc nu permite asta. Vă rog,n-aţi face bine să-mi trimiteţi un televizor şi o antenă Digi gratuită,ca să vă pot urmări şi eu? Cu sinceritate şi deosebit respect,Pop Mihai din Breb,Maramureş.

Lasa un comentariu