Unul pentru altul – 15.12.2011

Adaugat la data decembrie 16, 2011 cu 1 comentariu

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/unul3/15.12.2011.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

  1. Dumnezeul Atotputernic nu se supune lui Isus Hristos, si Dumnezeu nu se supune Duhului Sfint. Isus Hristos si Duhul Sfint se supun lui Dumnezeu. Si pastorul are de invatat.

    E adevarat ca Biblia insista in supunerea femeii in relatia casatorie. Aceasta supunere este ceva ce trebuie sa izvorasca in mod natural ca raspuns pentru dragostea ce-o primeste de la el….ESTE CE TREBUIE SA FACA EL!!!!!
    Daca ea nu este iubita, devine confuza, se simte singura, are intrebari si asa mai departe. El care este “pastorul familiei” trebuie sa-si faca datoria de-a o invata cu dragoste despre supunere….asa a facut Hristos, asa fac toti cei ce in adevar il urmeaza pe E. Daca nu sint doar niste fatarnici care vor o sclava. Ei vor sa fie dumnezeul ei, si stim ca Biblia vorbeste cu claritate impotriva a avea alti dumnezei. Daca argumentele, sau inclinatia spre pace pare fara speranta, este mai bine pentru ea, sa-l lase…ca-i nebun. In proverbe gasim scris despre diferenta dintre intelepciune si nebunie..ele nu pot traii impreuna..nicidecum casatoriti.

Lasa un comentariu