Unde verzi, o noua rubrica la Radio Vocea Sperantei

Adaugat la data martie 03, 2014 cu niciun comentariu

Luni, 3 martie, de la ora 14.00, veți putea asculta la Radio Vocea Speranței prima editie a rubricii „Unde verzi”, realizată de Ecaterina Pavel.

earth greenSchimbările demografice, politice și economice din ultimele decenii au adus, pe lângă progresul tehnic și ridicarea nivelului de trai, o serie de probleme privind sănătatea mediului, fapt care se reflectă în disfuncționalități și dezechilibre la nivel de macro- și microscară.

Rubrica „Unde verzi” îşi propune să aducă în prim-plan diferite probleme actuale, atât din România cât și de pe restul mapamondului, probleme prezentate din perspectiva ecologiei, căutându-se ca, prin înțelegerea cauzelor și a aspectelor care influențează calitatea vieții pământului, să se analizeze efectele unui dezechilibru de mediu, căutându-se rezolvarea prin întoarcerea la principiul și norma biblică.

Scopul acestei rubrici este de a ne repune în contact cu conștiința noastră ecologică primordială, dată omului la Creațiune.

Rubrica se va difuza in fiecare luni de la ora 14, tot luni in programul de seara (aproximativ ora 18:40) si vineri la matinal (aproximativ ora 09:20).

 

unde verzi eco

Foto: Shutterstock

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu