Un puști de 9 ani le-a donat cadourile de ziua lui copiilor unui agent căzut la datorie

Adaugat la data iunie 19, 2015 cu niciun comentariu

19.06.2015

Părinții lui Carson Atkins (9 ani) au plâns atunci când au văzut ce cadou a primit puștiul lor de la fratele unui polițist ucis în misiune. De ce, putem înțelege doar cunoscând povestea din spate.

Ofițerul Benjamin Deen, de la Poliția din Hattiesburg (MS, SUA) a fost ucis luna trecută în timp ce se afla în misiune. Aflând istoria lui, Carson a fost atât de mișcat încât a dorit să facă ceva pentru copiii polițistului, care au rămas fără tată. Așa i-a venit ideea: de ziua lui, i-a rugat pe toți cei care vor veni la petrecerea aniversară să nu îi aducă lui cadouri, ci să pună bănuții de cadou într-o cutie de donații pentru copiii polițistului. Carson a reușit să strângă astfel nu mai puțin de 1000 de dolari, pe care i-a oferit în întregime copiilor rămași orfani, fără să se aștepte la ce avea să urmeze.

Petrecerea lui nu avea să fie diferită de o aniversare obișnuită prin altceva decât că nu primea el însuși cadouri. Își invitase prietenii acasă și urmau să se joace și să mănânce bunătăți pe marginea piscinei. Însă atunci când o patrulă cu mai multe mașini de poliție s-a apropiat, cu sirenele pornite, de curtea lor, au știut toți că se întâmplă ceva.

Ce se întâmplase era că, impresionați de gestul lui Carson, colegii polițistului ucis au vrut să participe la petrecere și nu au venit oricum, ci în uniformă, cu mașinile de lucru și cu daruri mult mai speciale decât s-ar fi așteptat cineva. Polițiștii i-au oferit lui Carson embleme sau medalii pe care le primiseră ei în timpul activității, în semn de apreciere față de gestul lui de altruism.

Însă de departe cel mai emoționant dar a fost cel pe care Carson l-a primit de la fratele lui Deen. Aflând că și Carson este pasionat de baseball, așa cum fusese și fratele lui, el a vurt ca micuțul să primească prețioasa colecție de cartonașe cu sportivi pe care Deen o îngrijise. „Acesta este Carsonul pe care l-am crescut,” au spus părinții emoționați până la lacrimi de tot ce se înâmplă. „E un copil atât de darnic, atât de special…”

Celor care l-au întrebat cum de s-a gândit să își doneze darurile, Carson le-a spus că „polițiștii ne oferă atât de mult în fiecare zi. Am vrut să ofer și eu ceva înapoi.”

sursa: semneletimpului.ro
foto: goodnewsnetwork.org

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu