Un nou serial la Speranta TV: Pazitorii luminii

Adaugat la data iulie 19, 2011 cu 6 comentarii

Speranta TV va transmite in luna august un serial de exceptie: Pazitorii luminii. Seria de opt episoade prezinta istoria credintei care a dus la formarea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea.

Folosind un stil antrenant, filmul documentar face o incursiune din Statele Unite ale Americii pana in Australia si Europa, pe urmele lui Martin Luther, ale valdenzilor, ale lui Calvin, ale lui Zwingli si John Knox si aduce in atentie viata lui Ellen White. Filmul examineaza baza biblica pentru profetie si rolul bisericii in lupta dintre bine si rau. Filmul se va difuza in luna august, in fiecare sambata de la ora 2100.

Cristina Isvan, Speranta TV

5.472 Comentarii

 1. Foarte interesant acest seria! Ma ajuta sa inteleg mai bine istoria crestinismului. Acest film documentar imi arata cine se afla de fapt in spatele acestei istorii: Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Si in acest fel Il cunosc mai bine pe Dumnezeu si capat incredere in El.

 2. Putin mai sus este un program de cautare unde scrie:(cauta in site-ul sperantatv) .Tasteaza pazitorii luminii ep 1,de exemplu sau ce episod doresti sa vizionezi si o sa-ti apara inregistrarea pe care o cauti.

 3. Tasteaza in locul”search” de mai sus unde scrie(cauta in site-ul speranta tv) pazitorii luminii ep 1 de exemplu si-ti va apare ,sau alt episod pe care doresti sa-l vizionezi.Eu asa am procedat si am reusit sa vizionez tot ce s-a difuzat pana acum.

 4. daca ati pierdut inceputul puteti viziona emisiunea intrand la sectiunea “arhiva”.
  acolo sunt toate emisiunile de la speranta din ultimele luni inregistrate.
  tot online le puteti vedea, dar nu neaparat in direct.

 5. Se poate urmari si offline daca am pierdut inceputul? Daca da as dori sa cunosc mai multe dealii.
  Va multumesc.

 6. e ceva care ar fi bine

Lasa un comentariu