Un nou concert de muzica sacra la Speranta TV

Adaugat la data ianuarie 17, 2013 cu 2 comentarii

Vineri, 18 ianuarie, de la ora 20.00, Speranta TV va invita sa urmariti concertul “La ieslea Sa”, care a avut loc pe la sfarsitul anului trecut la Sighetu Marmatiei.

Evenimentul s-a desfasurat pe scena de concerte a scolii de muzica George Enescu. Au participat Corul Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Sighetu Marmatiei, Corul de copii si pianistul Cadmiel Alexandru Botac, condusi de dirijorul Aurelian Spataru.

Publicul prezent a facut ca sala sa fie neincapatoare. Multe persoane au raspuns invitatiei si au ales sa-si petreasca sfarsitul de an in compania unor melodii mult indragite, intr-o atmosfera calda.

Tanarul pianist Cadmiel Botac, laureat al multor concursuri nationale si internationale, a imbogatit cu stralucire si virtuozitate tabloul armoniilor sonore, interpretand pagini pline de dificultate, dar si de emotii contrastante, ale unor celebrii compozitori precum Frederic Chopin sau George Enescu.

Acest eveniment a reprezentat si prima ocazie in care Speranta TV a fost prezenta in Sighetu Marmatiei pentru inregistrarea unui concert al bisericii adventiste locale.

Chiar daca repertoriul ales a cuprins mai multe melodii dedicate nasterii Mantuitorului, puteti asculta si alte lucrari corale religioase precum: “Harul Tau minunat” de Gabriel Faure sau “Kyrie” dintr-o misa compusa de Charles Gounod.

Concertul va fi transmis in cadrul emisiunii Biserica in actiune vineri de la ora 20:00 si in reluare sambata de la ora 13:00.

Va dorim auditie placuta!
Albert Codreanu,
Redactor muzical Speranta TV

5.435 Comentarii

  1. Ce frumos i speranta.tv
    Ce bine cintat

  2. L-AM SI URMARIT IMPREUNA CU PRIETENII. MA BUCUR CA VA PASA DE PERSOANELE CU DIZABILITATI.

Lasa un comentariu