Un nou atac armat în masă zguduie Serbia. Cel puțin opt morți, în apropierea unui oraș aflat la sud de Belgrad

Adaugat la data mai 05, 2023 cu niciun comentariu

Un nou atac armat în masă zguduie Serbia, la doar două zile după ce un tânăr a împușcat mortal opt elevi. Și în atacul de joi seară au fost ucise opt persoane, iar alte 13 au fost rănite.

Atacul armat a avut loc la aproximativ 60 de kilometri sud de Belgrad, potrivit presei de stat, în apropiere de Mladenovac. Atacatorul a tras în lume dintr-un vehicul aflat în mișcare, cu o armă automată, după care a fugit. Șapte din cei 13 răniți se află în stare gravă.

Suspectul a fost identificat drept Uros B, în vârstă de 21 de ani. A fost emis un mandat de arestare, în acest moment suspectul fiind în continuare în libertate. Poliția a izolat zona în care presupune că s-ar ascunde atacatorul, potrivit CNN.

În zonă s-au deplasat multe echipaje de poliție, elicoptere și drone în aer, pentru a-l găsi pe cel al cărui atac a fost numit drept “un act de terorism” de către Ministrul de Interne, Bratislab Gašić. La fața locului se află și o unitate anti-terorism alături de forțele de poliție din Belgrad și Smederevo.

Potrivit relatărilor locale, împușcăturile au avut loc la mai multe adrese. Printre persoanele decedate se află un ofițer de poliție, împușcat după izbucnirea unui conflict în satul Malo Orasje.

05.05.2023

5.434 Comentarii

Lasa un comentariu