Un incident feroviar a pus în pericol 280 de călători pe raza județului Teleorman luni dimineață. Pentru aproximativ două ore a fost activat Planul Roșu de Intervenție

Adaugat la data martie 13, 2023 cu niciun comentariu

Un tren de călători InterRegio care circula de la Arad la București a frânat puternic luni dimineață, în jurul orei 4.00, în zona localității teleormănene Măldăeni, după ce mecanicul de locomotivă a observat un  marfar încărcat cu autoturisme deraiat chiar pe traseul său.

Pentru a evita impactul, mecanicul a frânat și asta a dus la rănirea câtorva pasageri din cei aproximativ 280 câți se aflau în tren.

Pentru că nu cunoșteau gravitatea situației, cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman au activat Planul Roșu de Intevenție și au chemat salvatori și din județele învecinate, mai precis Dolj și Olt.

50 de salvatori au ajuns la fața locului și au constatat că, din fericire, nu era vorba de foarte multe persoane rănite. 12 persoane au avut de suferit în urma incidentului, 8 dintre ele fiind asistate medical la fața locului și refuzând transportarea la spital, iar 4 dintre ele, 2 femei și 2 bărbați, au fost transportați la Spitalul de Urgență din Alexandria și la Spitalul Caritas Roșiorii de Vede pentru a primi îngijiri medicale pentru contuziile pe care le-au avut la nivelul membrelor și capului, în urma incidentului.

13.03.2023

5.436 Comentarii

Lasa un comentariu