Toamna aduce vesti bune la Speranta TV si radio Vocea Sperantei!

Adaugat la data septembrie 26, 2013 cu 1 comentariu

Toamna vine cu schimbari importante în grila de programe a posturilor Speranta TV si Radio Vocea Sperantei. Nu mai putin de 13 titluri noi de emisiuni si rubrici vor putea fi urmarite din 30 septembrie la radio si televiziune. Alte cateva emisiuni vor fi difuzate într-un format nou.

“Emisiunile sunt ca oamenii: se nasc, apoi cresc si… încet, încet îsi epuizeaza potentialul. Ascultatorii si telespectatorii sunt, pe de o parte, conservatori, fiind atasati de voci si persoane binecunoscute, iar pe de alta parte dornici de noutati. Iata de ce grila de programe a unui post de radio sau de televiziune trebuie sa reflecte aceste realitati. De data aceasta, schimbarile sunt mult mai ample si noua oferta este mai diversa”, a declarat Valeriu Petrescu, directorul general al Centrului Media Adventist.

Cea mai importanta schimbare va fi introducerea a trei noi emisiuni difuzate în direct, simultan la radio si televiziune: „Repere”, realizator Tiberiu Nica (luni, ora 12:00), „Educatie pentru viata”, realizatori Cristian Magura si pastorul Marius Andrei (marti, ora 12:00) si „Fa o schimbare!”, realizator Loredana Dumitrascu (miercuri, ora 12:00).

shutterstock_30940465De asemenea, la Radio Vocea Sperantei vor intra în unda patru emisiuni noi produse de statiile locale din tara: „Iubeste viata”, realizator Laura Maftei (duminica, ora 20:00), „Itinerar cultural”, realizator Lucian Onita (sambata, ora 22:30), „Biblia vorbeste”, realizator Pavel Memete (duminica, ora 21:30), „Universul copilariei”, realizator Luminita Pantilie (duminica, la programul de seara). O alta noutate este rubrica „Comentariu biblic”, realizata de pastorul Gabriel Isvan si difuzata în cadrul programelor de seara de vineri si de duminica.

Nu în ultimul rand, ascultatorii Radio Vocea Sperantei vor beneficia de o ora în plus de emisiune în direct, zilnic, de duminica pana vineri la programul de seara. Acesta va începe la ora 18:00, va dura doua ore si va cuprinde stiri, dezbateri, mai multa muzica, studiu biblic, dedicatii, povestiri pentru copii si rubrici de interes general.

Revenind la grila postului Speranta TV, anuntam cu bucurie difuzarea unei emisiuni noi, în direct, de luni pana joi, de la ora 21:00, „Timpul Sperantei”, realizata de pastorul Tiberiu Nica. O alta noutate este emisiunea „Invitatie la educatie”, realizata de Lavinia Stefan si difuzata în fiecare marti de la ora 18. Si iubitorii muzicii vor putea urmari o noua emisiune de profil, „Consonante”, sambata de la ora 22:30, realizata de Edisa Soare Bucur.

Dupa o absenta de cateva luni, din aceasta toamna revine în grila Speranta TV, sambata de la ora 18:30, emisiunea „Reflectii”, realizata la New York de pastorul Petre Danci.

Glauben Einfach

Seria de emisiuni realizata de postul Hope Channel Germania, „Pur si simplu crede!” (glauben.einfach.), realizatori Matthias Müller si Klaus Popa, este un proiect amplu ce contine un film artistic, meditatii spirituale si discutii în platou. Aceasta emisiune se va difuza în fiecare duminica de la ora 21:00.

Vorbitorii de limba maghiara – si nu numai ei – au un motiv de bucurie. Doua emisiuni noi în limba maghiara vor fi difuzate începand din primul week-end al lunii octombrie. Este vorba despre emisiunile „Imagini de viata” (vineri, ora 17:00),  realizator Banga-Jánosy Emese si „Pas cu pas” (sambata, ora 16).

Toate aceste titluri noi, atat din grila Radio Vocea Sperantei, cat si din grila Speranta TV au fost gandite pentru a raspunde cat mai bine nevoilor ascultatorilor si telespectatorilor nostri. Numarul crescut de emisiuni realizate în direct ne vor permite o mai buna interactiune cu publicul si ne vor ancora în realitatea zilelor noastre. Ne dorim sa fim mai buni, sa crestem din punct de vedere profesional si sa fim în continuare mesageri ai lui Dumnezeu în aceasta lume, prin raspandirea Cuvantului Sau.

Va invitam sa fiti alaturi de noi mesageri ai Sperantei spunand celor din jur despre programele noastre si indicandu-le modalitatile de receptie. Nu uitati sa ne vizitati si pe site-urile www.rvs.ro si www.sperantatv.ro, precum si pe paginile noastre de pe retelele sociale, unde veti fi întotdeauna la curent cu noutatile din program, cu subiectele dezbatute si cu invitatii  din cadrul emisiunilor.

Apasati aici pentru a descarca grila completa Speranta TV: Grila STV octombrie 2013
Apasati aici pentru a descarca grila completa Radio Vocea Sperantei: 
Grila RVS octombrie 2013

Cristina Isvan
Redactor sef Radio Vocea Sperantei & Speranta TV

5.436 Comentarii

  1. Bine venita noua grilă.o asteptam.Domnul cu cei nou veniţi.

Lasa un comentariu