Ted Wilson la Speranta TV

Adaugat la data iunie 08, 2012 cu 6 comentarii

Pastorul Ted Wilson, Presedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea la nivel mondial viziteaza Romania si este prezent la Sala Palatului sambata, 9 iunie, de la ora 9.00.

Cei care nu vor putea fi prezenti la acest eveniment vor putea urmari o parte din program in aceeasi zi, de la ora 18.00, la Speranta TV.

Ted Wilson da intalnire tuturor tinerilor la un program special, desfasurat in cadrul institutului Teologic Adventist de la Cernica sambata, 9 iunie, de la ora 18.00.

5.463 Comentarii

 1. Buna seara,
  Aveti la dispozitie 2 modalitati:
  – Arhiva Speranta TV: http://www.sperantatv.ro/web/editie-speciala-asemenea-lui-isus-ted-wilson-targu-mures-2016-11-06-2016/
  – Canalul Youtube Speranta TV: https://www.youtube.com/watch?v=y1gewRyvDzE
  Vizionare placuta!

 2. de unde pot descarca predica cu Ted Wilson 11.06.2016 ora 11:00

 3. Daca nu ai vazut ce a fost acolo de ce iti permiti sa te arunci in discutie…poate ca toata viata t_ea luat gura pe dinainte/$orry dar nu te@m inteles deloc/thanks

 4. NU am vazut programul nici live si nici in reluare desi mi-ar placea sa-l urmaresc.NU inteleg cum emisiunea :”cine sunt adventistii?” apare in 2-3 zile in arhiva iar altele nu.
  Referitor la costumul popular…………Sunt oameni din ce in ce mai multi in biserca asta care s-au invatat sa gandeasca altii pentru ei.
  Personal cred ca a fost o idee buna.

  parafrazez un citat:
  “nivelul de indoctrinare al unui om este invers proportional cu IQ-ul sau”

 5. Am urmarit on_line si eu evenimentul de la sala_Palatului si sincer mi s_a parut a fi un remake al conferintei din Atlanta dar nu am inteles de ce mr. Wilson a fost intampinat cu costum popular fiindca aceasta este o traditie care se preteaza la un cu totul alt nivel protocolar si oricum nu reprezinta cultura romaneasca bazata mai mult pe traditie!…parerea mea si admit ca poate ma insel/thanks

 6. Dacă va fi in Arhiva emisiunea unde să o căutăm? Vă mulţumim!

Lasa un comentariu