Speranta TV si radio Vocea Sperantei la Congresul Tinerilor Adventisti

Adaugat la data august 30, 2012 cu 3 comentarii

In perioada 22-26 august 2012, s-a desfasurat la Iasi Congresul Tinerilor Adventisti din Romania. Cele aproximativ 1500 de persoane prezente au participat la momente de inchinare si la devotionale, au ascultat experiente cu Dumnezeu si muzica de calitate, programul principal desfasurandu-se la Sala Polivalenta din Iasi. De asemenea, ei au participat la seminarii de dezvoltare personala sustinute de peste 20 de vorbitori cu experienta, pastori, profesori si oameni de success. Vineri dimineata, tinerii si-au dedicat timpul si talentele celor din jur, implicandu-se in proiectul Impact Iasi. In patru zone populate ale orasului, in parcuri si piete centrale, ei s-au intalnit cu adulti si cu copii, realizand diferite actiuni in folosul comunitatii locale.

Puteti vedea activitatile de la Congresul Tinerilor Adventisti si puteti intra in atmosfera entuziasta pe care au creat-o participantii urmarind emisiunea “Biserica in actiune” la Speranta TV in zilele de miercuri, 5 septembrie, de la ora 22.00, vineri, 7 septembrie, de la ora 20.00, miercuri, 12 septembrie, de la ora 22.00 si vineri, 14 septembrie, de la ora 20.00.

Speranta TV si radio Vocea Sperantei au fost parteneri media ai Congresului, iar echipa prezenta la Iasi a filmat manifestarile pentru Speranta TV si a facut transmisiuni in direct pentru radio Vocea Sperantei. In plus, tinerii au putut participa la tombola organizata de Centrul Media Adventist, incercand sa castige unul dintre cele 21 de premii.

Premiul I a fost reprezentat de un e-book reader marca Kindle, inscriptionat cu logo-urile celor doua canale media. Premiul al doilea a fost reprezentat de 10 locuri de practica la Centrul Media Adventist, in departamentele Redactie si Tehnic, pentru 10 tineri care si-au exprimat optiunea de a invata ce inseamna jurnalismul crestin. Cel de-al treilea premiu a fost reprezentat de 10 DVD-uri cu videoclipuri realizate la Speranta TV. Publicam mai jos lista castigatorilor tombolei Centrului Media Adventist.
Foto: Marian Merintoni

Premiul I a fost castigat de Sergiu Cocea din Roman, judetul Neamt, un tanar care, alaturi de doi verisori de-ai sai, a participat la congres cu un proiect inedit: un site conceput special pentru tinerii care nu il cunosc inca pe Hristos. Accesand pagina de internet spretinta.ro, puteti citi devotionale si articole crestine, puteti descarca resurse audio si puteti urmari filmulete motivationale privind, de exemplu, alegerea profesiei.

Premiul al doilea – practica la Centrul Media Adventist, a fost castigat de Geanina Micu din Ploiesti, Prahova, Aurelia Voricica din Bucuresti, Ada Felicia Nastase din Techirghiol, Constanta, Laura Bianca Iacob din Tecuci, Galati, Adrian Craciun din Ploiesti, Prahova, Paul Guna din Stremt, judetul Alba, Sorinel Doru Balaceanu din Patrauti, Suceava, Daniela Andrus din Bucuresti, Mugurel Asaftei din Iasi si de Irinel Marin din Stalpeni, judetul Arges.

Premiul al treilea – 10 DVD-uri cu muzica pentru 10 persoane – a fost castigat de Ionela Copoiu din Bucuresti, Roxana Plescan din Bucuresti, Emanuela Savescu din Piatra Neamt, Onisim Voricica din Bucuresti, Bettyna Astrid Duta din Bordesti, judetul Vrancea, Razvan Azamfirei din Targu Mures, Geanina Micu din Ploiesti, Dolores Valeanu din Sanpetru, judetul Brasov, Cristina Brechler din Milisauti, judetul Suceava si Daniel Ambros din Bucuresti.

Daca nu ati participat la Congresul Tinerilor Adventisti de la Iasi, puteti vedea o parte din activitatile de acolo si puteti intra in atmosfera entuziasta pe care au creat-o participantii urmarind emisiunea “Biserica in actiune” la Speranta TV in zilele de miercuri, 5 septembrie, de la ora 22.00, vineri, 7 septembrie, de la ora 20.00, miercuri, 12 septembrie, de la ora 22.00 si vineri, 14 septembrie, de la ora 20.00.

Loredana Dumitrascu

5.491 Comentarii

  1. Nu va tineti promisiunea si nu respectati progremul legat de transmisia la congres, va rog sa reactualizati ora si data cand putem vedea ce sa intamplat la congres, o seara inteleapta!

  2. @helene:daca nu stiai e o aliniere la standarde crestine internationale…chiar ne legam de lucruri marunte cand altele sunt BUBA globalizarii!

  3. Am o nedumerire, adventistii nu practica jocuri de noroc, tombola asta ce este?

Lasa un comentariu