Speranta TV poate fi urmarita acum si pe dispozitivele mobile

Adaugat la data decembrie 10, 2013 cu 3 comentarii

Din ce in ce mai multe persoane folosesc dispozitive mobile pentru comunicare si divertisment, dar si pentru a avea acces la informatie in orice moment al zilei si din orice loc. Speranta TV poate fi urmarita acum si pe dispozitivele mobile care folosesc sisteme de operare Android si iOS.

Aplicatia Speranta TV pentru iOS poate fi descarcata de AICI.

Aplicatia Speranta TV pentru Android poate fi descarcata de AICI.

Aceasta aplicatie vine intr-un moment in care am fost din nou constienti de cat de important este mediul virtual”, a declarat Cristina Isvan, redactor sef Speranta TV si Radio Vocea Sperantei.

sperantatv - ipad

Prelegerile „Speranta la orizont” in arhiva Speranta TV pe iPad

Dupa ce, in cadrul programului Speranta la orizont zeci de mii de utilizatori au accesat site-urile pentru a ne urmari online, acum iata ca a venit timpul sa fim mai usor de gasit si de urmarit si pe dispozitivele mobile. In numele tuturor celor pentru care telefonul mobil este mai important decat televizorul sau calculatorul, multumim echipei tehnice care ne-a oferit aceasta aplicatie!”, a mai adaugat Cristina Isvan.

Utilizatorii de dispozitive mobile vor putea urmari transmisiunea in direct, dar si arhiva Speranta TV si programul zilnic. Seria de prelegeri „Speranta la orizont” si Editiile Speciale care ii urmeaza pot fi accesate in arhiva de pe telefoanele si tabletele care folosesc sistemele de operare iOS si Android.

Va asteptam diseara, de la ora 19.00, la cea de-a cincea prelegere – „Curatat in Iordan” – pentru a afla cat de important este botezul biblic pentru salvarea din aceasta lume de pacat.

Loredana Dumitrascu

5.463 Comentarii

  1. Lucram la acest aspect. Va multumumim pentru mesaj.

  2. Serviciul pe internet lasa de dorit poate faceti un efort sil imbunatatiti

  3. idee buna dar daca nu esti pe wi_fi te rupe trafiku…poate in curand apare si pe windows_phone:)

Lasa un comentariu