Speranta TV este „in pas cu fericirea”

Adaugat la data februarie 10, 2012 cu 2 comentarii

Cuvantul lui Dumnezeu ajunge acum la orice inima prin intermediul Speranta TV si trezeste „pasiunea pentru viata” in sufletele oamenilor, acolo unde nici un alt misionar nu poate intra: in linistea si confortul caselor. Mesajul Cerului in luna februarie spune ca, pentru fiecare dintre noi, fericirea este foarte aproape!

Din 11 februarie, Speranta TV ii invita pe toti telespectatorii sa urmareasca seria de prelegeri „In pas cu fericirea”, prezentata de pastorul Gabriel Maurer, secretar al Bisericii Adventiste din regiunea Euro-Africa.

Subiectele abordate ating cele mai actuale si arzatoare preocupari ale celor care traiesc in mijlocul furtunii, intr-o societate sfasiata de conflicte, nesiguranta si singuratate: argumentul sperantei; cum sa dai sens vietii tale; dincolo de imposibil; o ancora in mijlocul incertitudinilor; raze de viata din Eden; cum se hotaraste destinul tau; cum sa adaugi viata anilor tai; evenimentul decisiv al lumii noastre.

Programul poate fi vizionat in fiecare seara, de la ora 18.00, la Speranta TV si online, pe site-ul sperantatv.ro si pe pagina oficiala de Facebook.

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

Foto: sxc.hu

5.436 Comentarii

  1. Prelegerile pot fi urmarite online in arhiva Speranta TV aici: http://www.sperantatv.ro/web/category/arhiva/in-pas-cu-fericirea/

  2. O rugaminte:postati si voi video-ul pentru fiecare conferinta, nu toti au posibilitatea sa vada prelegerile la ora 18.
    Multumesc.

Lasa un comentariu