Speranta mai presus de nameti: sustine si tu campania ADRA

Adaugat la data februarie 17, 2012 cu 2 comentarii

In aceasta perioada, ADRA Romania desfasoara o campanie umanitara in zonele afectate de zapada. Miercuri, dupa deblocarea mai multor drumuri, voluntarii au oferit alimente de baza si lemne de foc celor aflati sub nameti.

„Avand in vedere situatia de urgenta in care se aflau oamenii din Buzau, Vrancea si Braila, am cumparat imediat alimente si, in prima zi in care acest lucru a fost posibil, au fost oferite peste 400 de pachete in valoare de 50 lei (urmand a fi oferite in total aproximativ 1000), beneficiarii fiind alesi in principal cu ajutorul oficialitatilor locale sau in functie de informatiile primite de la colaboratorii nostri locali”, a declarat Sorin Goleanu, directorul executiv al ADRA Romania de la fata locului.

Din pacate, multe localitati sunt inca izolate, iar interventiile ADRA Romania, cel putin pentru acest moment, merg mana in mana cu interventiile din partea Guvernului care trebuie sa se ocupe de deblocarea drumurilor de acces in localitate. Intr-o etapa urmatoare, voluntarii se pot deplasa sa ofere oamenilor alimente de stricta necesitate si, de asemenea, sa ii ajute la deszapezire.

Speranta TV si radio Vocea Sperantei sunt alaturi de ADRA Romania in aceasta campanie, atat pe teren, unde au fost filmate actiunile voluntarilor, cat si prin transmiterea mesajelor si a situatiei de la fata locului, lucru care ajuta ca oamenii din diferite zone sa aiba acces la informatii utile si ancorate in realitate.

Luni seara, in cadrul emisiunii Perspective, s-a discutat despre masurile luate de guvern, dar si de organizatiile nonprofit, pentru deszapezire. Puteti urmari emisiunea in arhiva Speranta TV, apasand aici. Joi seara, emisiunea „Intre noi, bunicii” de la radio Vocea Sperantei a avut ca tema „Bunatatea care topeste zapezile”, cu interventii in direct ale pastorului Sorin Goleanu, directorul executiv al ADRA Romania.

De asemenea, puteti urmari o emisiune mai ampla pe aceasta tema sambata, 18 februarie, incepand cu ora 17.00, pe Speranta TV.

Puteti sustine si dvs. actiunile de ajutorare a victimelor afectate de caderile masive de zapada! Veniti alaturi de echipele ADRA ca voluntari in zonele afectate sau sustineti financiar aceste activitati, prin Bisericile Adventiste de Ziua a Saptea, in cadrul oricarei strangeri de fonduri, specificand destinatia sumelor oferite sau direct in conturile ADRA deschise la BCR sector 3:

RO73 RNCB 0074 0292 1540 0001 – LEI
RO46 RNCB 0074 0292 1540 0002 – USD
RO78 RNCB 0074 0292 1540 0008 – EUR

Pentru orice detalii, puteti scrie la office@adra.ro sau puteti telefona la 021 25 25 117.

Mai multe striri despre actiunile ADRA puteti afla de pe site-ul adra.ro

5.463 Comentarii

  1. ma bucur cand vad ca romanii sunt uniti in fata calamitatilor…bravos d_lor…excelent!

  2. o asociatie de ajutor nemaipomenita, D-zeu sa va de-a putere si sanatate sa puteti ajuta pe cei in nevoi. Ar trebui sa ne implicam cam toti cei de buna credinta sa acordam un ajutor cit de mic, azi sint eu in nevoi, miine vei fii tu in nevoi. Va multumesc.

  3. […] Foto si Video Puteti sustine si dvs. actiunile de ajutorare a victimelor afectate de caderile masive de zapada! Veniti alaturi de echipele ADRA ca voluntari in zonele afectate sau sustineti financiar aceste activitati, prin Bisericile Adventiste de Ziua a Saptea, in cadrul oricarei strangeri de fonduri, specificand destinatia sumelor oferite sau direct in conturile ADRA deschise la BCR sector 3: […]

Lasa un comentariu