SMURD vine la Speranta TV

Adaugat la data iulie 15, 2012 cu 1 comentariu

Fiecare bataie de inima, orice respiratie conteaza! Stiind cat de valoroasa, dar fragila este viata, avem datoria sa ne implicam si sa oferim primul ajutor la nevoie. Totusi, cum putem face acest lucru?

Incepand de duminica, 15 iulie, de la ora 20.00, Speranta TV difuzeaza in reluare prima serie a emisiunii „Salveaza-i viata!”, realizata in colaborare cu SMURD (Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare), Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Spitalul Judetean de Urgenta Mures, Brigada Rutiera a Politiei Capitalei si Inspectoratul General de Aviatie.

Cu aceasta ocazie, Speranta TV lanseaza si un „Blog de prim ajutor” la adresa 112.sperantatv.ro. Aici veti citi articole cu informatiile transmise in cadrul emisiunii, veti revedea demonstratiile realizate de specialisti si veti avea acces la alte resurse care pot salva vieti. Puteti primi informatiile de pe blogul de prim ajutor si de pe twitter: twitter.com/primulajutor

Emisiunea „Salveaza-i viata!” prezinta lantul supravietuirii si masurile de prim ajutor pe care le poate lua orice om, chiar fara studii medicale, pentru a salva o viata. Incepand cu apelul la 112, suportul vital de baza, defibrilarea precoce si suportul avansat al vietii, urmariti demonstratii, interviuri si fragmente din cazuri clinice care ilustreaza informatiile primite. Aflati cum se realizeaza pozitia laterala de siguranta, resuscitarea cardio-respiratorie, manevra Heimlich, dar si toate semnele si simptomele care indica o urgenta medicala.

Urmariti emisiunea „Salveaza-i viata!” in fiecare duminica de la ora 20.00 si in reluare luni de la ora 09.00

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

5.491 Comentarii

  1. v-ati gandit f. bine si face-ti o treaba minunata!succes in continuare si multe binecuvantari de la Dumnezeu!

Lasa un comentariu