Sfarsitul lumii – 26.09.2011

Adaugat la data septembrie 27, 2011 cu 8 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/perspective3/Sfarsitul lumii.flv[/FMP]

5.472 Comentarii

 1. Oare Isus a spus ; Ma duc sa va pregatesc un loc?A ti citi cu atentie stimati pastori adventisti?Oare nu altceva a vrut sa spuna ISUS? dACA NU AR FI LOCASURI IN CAAS TATALUI MEU V AS FI SPUS ;MA DUC SA VA PREGATAESC UN LOC. dAR DACA LOCASURILE SINT PREGATIRTE ,eL SE PARE CA AVEA ALTA MISIUNE. v A TI GINDIT CUMVA CA AVEA O ALTA MISIUNE?

 2. Petrica Romulus de cind doar tu ai dreptul sa judeci si sa faci previziuni nebune pt. viitor? De ce ne interzici noua sa te judecam in functie de ce ai scris mai sus?

 3. Jalnici sunteti fratilor!Astea-s comentarii de adventisti adevarati din pacate.Intr-adevar parintele nu a fost atat de pregatit precum ii era titulatura dar pt aproape orice a spus a avut fundament biblic.
  Nu uitati ca biserica adevarata a fost cea primara,restul sunt biserici de factura “doctrinala”.
  Mi-e tare frica ……dar cred ca in 100 de ani vom ajunge sa avem bisericile pline cu poza lui Elle White mai ceva decat ortodocsii icoanele iar traditia adventista va fi mai importanta decat Biblia.

  Nu judecati!

 4. 3 zile sufletul sta pe langa trup, 9 zile viziteaza rudele iar 40 de zile calatoreste cu ingerii ca sa-i arate locurile ceresti. Wow, asa ceva…….Saracu suflet cata treaba mai are dupa ce paraseste trupul , face turism :))

 5. saracu parinte a imbatranit dar sa prostit mai tare…….n-are nici o treaba cu adevarata religie

 6. …si Apocalipsa pentru cine-i place! Asta a fost cel mai tare punct din emisiune, nici Becali nu era instare sa scoata asa ceva. Mi-a placut, e beton mosulica asta.

 7. Uauuuuuu, cat se incurca parintele in Sfanta Scriptura. Cand e buna evanghelia cand nu e buna, depinde de cat de mult deranjeaza. Apocalipsa insa deranjeaza exagerat de mult de asta au reusit sa confectioneze o poveste, cum ca ar avea origine egipteana. Vai de capul lor si a celor ce-i asculta si le dau crezare.Nu credeam ca poat fi intr-un atat de mare intuneric.

 8. Parinte esti varza, de fapt si de drept in care loc s-au stabilit sfintii apostoli?

Lasa un comentariu