Seria de prelegeri „Imnul rugaciunii” la Speranta TV

Adaugat la data februarie 07, 2013 cu 1 comentariu

Speranta TV prezinta o serie de opt prelegeri in limba maghiara, cu subtitrare in limba romana, sub genericul „Imnul rugaciunii”, in perioada 9-16 februarie, incepand cu ora 19.00 si in reluare in ziua urmatoare de la ora 7.00. Prelegerile se bazeaza pe rugaciunea Tatal nostru si sunt sustinute de pastorul Tamási Károly. Conferintele au fost filmate in perioada 24 noiembrie – 1 decembrie 2012 in Biserica Adventista Tg. Mures „A”.

Viata este un sir al deciziilor. Doua puteri lupta pentru noi si incearca sa ne subjuge. Laitmotivul programului evanghelistic „Imnul rugaciunii” este existenta a doi tati: „tatal minciunii” (Ioan 8:44) – Satana si Tatal lui Isus, Tatal nostru. In timp ce „tatal minciunii” influenteaza prin metode viclene milioane de oameni care iau pozitie langa el, in schimb Tatal nostru prin instrumentele iubirii incearca sa ne atraga la El. Isus spune in aceasta rugaciune ca Dumnezeu este in ceruri, dar prin El – prin Fratele nostru mai mare – a devenit „Tatal nostru” si doreste sa ramana in inimile noastre.

Va invitam sa descoperim impreuna dragostea si providenta lui Dumnezeu in cadrul rugaciunii cladite pe sapte cereri. Prima parte abordeaza cererile in care Dumnezeu este in centrul atentiei si caruia trebuie sa-I acordam respectul cuvenit. Cea de-a doua parte atrage atentia noastra asupra nevoilor umane si spirituale.

Cunoscand numele lui Dumnezeu, increderea noastra in El va creste. Principiile imparatiei Sale pot fi aplicate in viata noastra aici pe pamant. Cea mai inalta tinta: a trai conform vointei lui Dumnezeu poate fi o realitate. Castigarea painii cea de-a toate zilele se face prin caile trasate de El si traim in spiritul iertarii in familie, precum si in societate.

Daca doriti sa-L alegeti pe Tatal lui Isus, alegeti de fapt posibilitatea unei vieti pline de biruinta si fara puterea raului, pentru ca a Lui este „imparatia si puterea si slava in veci!”

Prelegerile pot fi descarcate de pe pagina www.a-gyulekezet.ro.

Citeste stirea in limba maghiara.

5.463 Comentarii

  1. Brothers se roage pentru fosta mea sotie, pentru ca Duhul Sfânt să te ghideze, și poate Dumnezeu rândul său, numele ei este Luciana!

Lasa un comentariu