Seria “Conteaza ce crezi”, din nou la Speranta TV

Adaugat la data iunie 17, 2014 cu niciun comentariu

Speranța TV te invită să revezi seria de șapte episoade cu durata de o oră intitulată “Contează ce crezi” în fiecare luni de la ora 15.00. Primul episod va fi difuzat pe data de 23 iunie.

Seria discută în detaliu cea mai veche formulare a credinței creștine de după perioada biblică, cunoscută sub numele de Crezul apostolic. Producătorul și regizorul seriei este T. N. Mohan, premiat pentru multe dintre filmele și documentarele sale, iar proiectul a marcat împlinirea a 25 de ani de la înființarea Institutului de Istorie Creștină (Christian History Institute).

Realizarea seriei a reunit un număr impresionant de teologi de renume internațional, reprezentând diferite tradiții și biserici creștine. Într-un mozaic inteligent și captivant, ei discută fiecare articol din crez, subliniindu-i relevanța și aplicațiile la viața noastră.

Crezul apostolic este o verigă vie care face o punte peste secole și ne leagă de Biserica timpurie. El este terenul comun care îi unește pe credincioșii de azi din diverse culturi și tradiții, și o provocare permanentă să aprofundăm Sfânta Scriptură în totalitatea ei, despre care s-a spus, pe drept cuvânt, că este crezul cel mai bun.

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu