Semne si simboluri: ce trebuie sa stim despre presa locala?

Adaugat la data martie 29, 2014 cu 2 comentarii

Profesor doctor Sorin Danciu, director al Directiei Judetene pentru Cultura si Patrimoniu national din Calarasi, doctor in jurnalism si stiintele comunicarii la Universitatea Paul Sabatier din Toulouse si jurnalist de presa locala este invitatul de duminica al lui Stefan Bratosin.

Subiectul discutiei din editia din 30 martie a emisiunii Semne si simboluri, de la ora 17.30, este presa locala.  Ca in fiecare saptamana, conf. univ. dr. Mihaela Tudor va fi alaturi de gazda emisiunii si de invitat care va clarifica pentru telespectatori cateva din lucrurile care trebuie stiute despre presa locala. El va raspunde la cateva intrebari esentiale precum: in ce consta activitatea presei locale in Romania, care este rolul publicatiilor locale in educarea publicului si in formarea opiniei publice, cum se formeaza un jurnalist de presa locala?

5.472 Comentarii

  1. Domnul profesor mi-a fost profesor! Multumesc pentru tot ceea ce am învățat de la dansul si mi-a fost de un real ajutor in cariera!

  2. Excepțional domnul profesor, Sorin Danciu! De apreciat inițiativa dumneavoastra de a avea alaturi oameni de asemenea valoare!

Lasa un comentariu