Semne si simboluri: 7 ani de speranta

Adaugat la data aprilie 12, 2014 cu niciun comentariu

In emisiunea Semne si simboluri din duminica aceasta, difuzata la ora 17.30, realizatorul Stefan Bratosin va marca aniversarea de sapte ani de emisie a televiziunii Speranta TV.

Dr. Valeriu Petrescu, director al Centrului Media Speranta, este invitatul lui Stefan Bratosin în aceasta editie. Conf. univ. dr. Mihaela Tudor li se va alatura la o discutie despre mediatizarea religiei. Care este locul televiziunii Speranta TV in peisajul televizual romanesc, in ce masura un mesaj religios poate fi prezent daca privim la o emisiune sociala sau de actualitate politica, cum se poate realiza intalnirea cu Dumnezeu prin media, iata intrebari pe care Stefan Bratosin le adreseaza invitatului emisiuni pentru telespectatorii Sperantei TV.

Mihai Coman, prof. univ. dr. la Universitatea Bucuresti si Sorin Petrof, doctorant al Universitatii Paul Valéry din Montpellier, vor fi prezenti in aceasta editie speciala si se vor exprima intr-un interviu despre granitele dintre religios si non religios in media, despre comunicarea sacrului pe orice suport si despre rolul noilor media in mediatizarea religiei.

Puteti revedea emisiunile anterioare in arhiva Semne si simboluri: click aici.

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu