Secrete ale vietii (IV), Horst Mueller – 09.02.2014

Adaugat la data februarie 10, 2014 cu 4 comentarii

5.472 Comentarii

 1. Aveti o profunzime si o inspiratie extraordinara in a face legatura dintre spiritualul si biologicul omului. Foarte multe lucruri capata sens si atunci cand spun “foarte multe” cred ca spun prea putin. Am urmarit cred toate seminariile ce sunt postate pe internet si nu pot sa spun decat ca va multumesc pentru lumina pe care mi-ati adus-o in mintea mea in legatura cu invatatura sfanta. Mi-ar place sa particip la seminariile dumneavoastra dar nu stiu programul acestora. Eu scriu azi 18. 04. 2015. Poate imi comunicati despre viitoarele seminarii in Romania. Eu stau aproape de Oradea.

 2. va multumesc pentru bucuria pe care am trait-o, deci cistigul pe care l-am avut ascultindu-va !
  am citit zeci de carti cu metode de vindecare, carti de dezvoltare personala care toate la un loc nu mi-au adus atita claritate.
  va doresc multa lumina si iubire in tot ce faceti

 3. Multumesc pentru incurajare si intrebari. Mai intii ma bucur daca prietenii dvs vor sa vina la cabintet pentru consultatie. Eu profesez in orasul Weinheim, Germania strada Bismarckstr.12a, tel. 0620163828. Nuernberg este cam la 250 km de cabinetul meu, dar pot sa ma contacteze pe telefon si putem sa vorbim cum putem mai bine sa vedem care sint problemele lor de sănatate.

  Referitor la Noua Medicina Germana pot sa spun ca nu am studiat in amanuntit ceea ce ea propaga. Nu am gasit la Dr. Hammer notiunea de DUH, doar de legi biologice. Solutia astfel este una care nu repara problema erorii in Duhul nostru. Problema care il face pe om bolnav este in eroarea duhului sau si aceasta nu se poate repara doar daca el se naste din nou cum spune Biblia in Ioan 3. Si aceasta poate venii doar de sus de la Dumnezeu prin credinta in Mântuitorul nostru Isus Hristos. Nu imi este cunoscut ca Dr. Hammer vede solutia ultima in impacarea omului cu creatorul sau. De aceea nu pot sa-l recomand, desi a inteles ca majoritata bolilor vin dintr-un conflict. Pentru mine nu ajunge sa stii doar de unde vine boala, ci si solutia care este oferita. Adevarul este ca omul nu se poate vindeca singur, are nevoie de putere Divina sa poata sa-si rezolve conflictul din radacina si nu doar la suprafata.
  Sper sa va fii ajutat cu aceste rânduri si va doresc binecuvintarea de la Tatăl nostru ceresc.

 4. Va multumim Domnule Doctor Mueller pentru prelegerile foarte interesante si pentru ca ne-ati ajutat sa gandim practic asupra lucrurilor spirituale. Va rugam respectuos spuneti-ne ce parere aveti despre NOUA MEDICINA GERMANA si despre gandirea dr. Hammer. Am citit despre aceste lucruri care se refera tot la cauzalitate, repararea relatiilor prin a oferi dragoste si iertare si am vrea parerea Dvs. ca medic, noi avand alte profesii.
  Prieteni de ai nostri care locuiesc in Germania ar vrea sa se programeze pentru o consultatie la cabinetul Dvs. Unde va pot contacta? In ce oras profesati? Ei locuiesc la NUREMBERG.
  Va multumim pentru amabilitatea cu care ne veti raspunde.

Lasa un comentariu