Sarbatorile Pascale – 11.04.2012

Adaugat la data aprilie 12, 2012 cu 3 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/perspective3/Sarbatorile Pascale.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

 1. Domnule Dumitrascu, chiar daca nu ma cunoasteti pot spune ca imi sunteti un prieten drag, ma ocup cu lucruri frumoase: grafica, web design, pictura, sunt o pasare de noapte si daca nu ascult Mozart sau Bach va ascult pe dumneavoastra si pe invitati. Trimit link-ul emisiunilor inregistrate multor prieteni si cineva m-a sunat sa-mi spuna “… ai auzit ce chestie…”, nu am vazut emisiunea si nici nu o voi cauta pe net, pentru ca aflandu-ma cum spune Dante “Nel mezzo del cammin di nostra vita” am invatat ca timpul are o mare valoare (nu costa bani e prea vulgar asa) e singura resursa neregenerabila si chiar Domnul a facut doar doua exceptii de la curgerea lui continua, deci daca exista cuvantul care zideste cel care balacareste cel care glumeste si altele doresc sa am pentru dumneavoastra cuvantul care mangaie, cred ca aveti nevoie de asta. Va urez multe emisiuni minunate, Dumnezeu sa va binecuviteze sa va intareasca si sa va mangaie pentru necazul pe care l-ati simtit, uneori ne amintim amar ca suntem oameni si in psalmul 61 la inceput sunt niste cuvinte minunate tocmai despre asta. As vrea sa stiu parafrazand un poet unde sunt emisiunile care nu mai sunt (cele care nu mai sunt in arhiva, as fi interesat de cateva). In rest va salut cu drag si astept alte emisiuni frumoase si interesante. Si poate candva veti accepta o invitatie la cafea (ceai).

  Cu toata stima
  Daniel Munteanu

 2. Bomnule Mihaescu ,
  Va multumesc pentru ca v-ati luat timp sa scrieti . Este o greseala si am recunoscut acest lucru . Ca dvs.si multi altii au reactionat pozitiv , nu este meritul meu , ci este generozitatea unor oameni , lucru pe care nu-l merit . Cred ca v-ati dat seama cu totii de un lucru : nu am incercat sa par ceea ce nu sunt si am abordat aceasta situatie penibila-amuzanta cum m-a inspirat Bunul Dumnezeu in acel moment . In rest , ramane o situatie pe care nu si-o doreste nimeni .

  Cu stima ,
  Liviu Dumitrascu

 3. Stimate dle Dumitrascu,

  vad ca dupa mai bine de una-douo luni de zile de la greseala (ciudata), cu dl Mina, apare trâmbitata pe toate canalele… personal va urmaresc emisiunile, nu toate dar mare parte din ele le urmaresc si apreciez, precum altele cum a fost si cea din 12.04.12 nu am urmarit-o. In emisiunea cu pricina din care a-ti devenit un erou media, am prins doar finalul in care va cereati insistent scuze dl Mina, ptr ca nu m-a interesat tematica respectiva nu am vizionat in arhiva si astfel ca abia ieri si azi am înteles despre ce gafa este vorba.. acu sincer va spun;

  1) Este cea mai reusita gafa-gluma din media româneasca dp 89, râd si acum când va scriu, a iesit o superba gluma. Care gafa se trasnforma intr-o gluma buna ce va aduce gratuit si o superbogata reclama, atât dvs cât si postul tv -speranta.

  2) Nu pot întelege cum de a fost posibila o asa teribila confuzie, de baut alcool stiu ca nu beti, droguri nici vorba… , poate beti prea multa apa…. sper sa-o luati ca pe o gluma nu ca si o jignire.

  Va doresc toate cele bune pe mai departe. Nu va scriam acest mesaj daca nu eram amuzat de gafa aceaia unica in media româneasca. Am vazut ca pe internet nu sutneti atât de dur atacat decât cu mici excpeti, majoritatea se amuza copios, nu sunt deranjati si nu putini observ ca va apreicaza. Unui Gâdea de se întâmpla asa ceva va asigur ca-l linsau …

  Cu stima

  Octavian Mihaescu .

Lasa un comentariu