Șapte articole semnate Clifford Goldstein pe pagina de internet Speranța TV

Adaugat la data mai 28, 2014 cu niciun comentariu

Cu ocazia aniversării a șapte ani de la prima transmisiune, Speranța TV oferă utilizatorilor de internet șapte articole semnate de scriitorul american Clifford Goldstein pentru revista Adventist Review.

Articolele – publicate pe pagina speranțatv.ro timp de șapte săptămâni, în fiecare vineri după amiază – abordează inepuizabila temă a relațiilor dintre știință și religie, subliniind dovezile de necontestat din natură și din interiorul ființei noastre în favoarea existenței Creatorului.

Clifford Goldstein - photo Ansel Oliver ANN

Clifford Goldstein. Foto: Ansel Oliver, Adventist News Network

Editor al studiilor Școlii de Sabat ale Bisericii Adventiste de Ziua Șaptea încă din anul 1999, Clifford Goldstein este un om de cultură recunoscut la nivel internațional. Născut într-o familie de evrei din statul New York, Statele Unite ale Americii, Goldstein a primit o educație seculară și a exprimat de timpuriu un mare interes pentru scris și pentru adevăr. În anul 1980 a devenit Adventist de Ziua a Șaptea și unul dintre cei mai reprezentativi scriitori creștini contemporani, pasionat de filosofie, cunoaștere și de relația cu Dumnezeu.

Clifford Goldstein este cunoscut în România prin intermediul emisiunii Cliff!, realizată la Hope Channel și transmisă la Speranța TV în fiecare luni seara, de la ora 22.30 și prin intermediul celor două cărți publicate de Editura Viață și Sănătate: “Rațiuni ale inimii” și “Viață fără limite“, cea de-a doua aparținând colecției Semnele Timpului.

Vă invităm așadar să accesați, timp de șapte săptămâni, site-ul speranțatv.ro pentru a citi și transmite mai departe articolele scriitorului Clifford Goldstein.

Loredana Dumitrașcu

5.435 Comentarii

  1. […] Detalii aici → www.sperantatv.ro/web/sapte-articole-semnate-clifford-goldstein-pe-pagina-de-internet-speranta-tv […]

Lasa un comentariu