Sanatate cu prioritate – Ce ar trebui sa contina pachetelul de scoala – Invitat: Oana Valah – 20.09.2023

Adaugat la data septembrie 20, 2023 cu niciun comentariu

“Pachețelul Sănătos pentru Școală: Cum Îl Pregătim Corect”

În emisiunea “Sanatate cu Prioritate” de la Speranța TV, Oana Valah, nutriționist și health-coach cu expertiză în nutriție integrativă, ne oferă sfaturi esențiale despre cum să pregătim un pachețel sănătos pentru copiii noștri. Nutriția este un aspect crucial al dezvoltării lor, iar alimentația corectă îi ajută să aibă energie și concentrare la școală.

Evitarea Alimentelor Nepotrivite: Aflăm care sunt alimentele care ar trebui excluse din pachețelul de școală pentru a menține o dietă echilibrată și sănătoasă.

Surse de Proteine: Nutriționista ne dezvăluie sursele bune de proteine pe care le putem include în pachețel pentru a asigura o creștere sănătoasă și dezvoltarea musculară a copiilor noștri.

Îmbunătățirea Concentrării: Descoperim ce alimente pot contribui la îmbunătățirea concentrării și performanței școlare a copiilor.

Concluzie:
A pregăti un pachețel sănătos pentru școală este un gest iubitor și responsabil față de copiii noștri. Cu sfaturile oferite de Oana Valah, putem asigura o alimentație corectă și echilibrată, contribuind astfel la dezvoltarea armonioasă a micuților noștri.

5.472 Comentarii

Lasa un comentariu