România: Circulație în condiții de iarnă în zonele de munte

Adaugat la data aprilie 04, 2023 cu niciun comentariu

În zona montană a judeţelor Bacău, Bihor, Braşov, Covasna, Harghita, Neamţ, Prahova şi Vrancea se circulă în condiţii de iarnă, dar nu sunt impuse restricţii de trafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din cauza ninsorii abundente şi a viscolului, un utilaj de deszăpezire a rămas imobilizat pe carosabil, pe DN 73A, astfel că traficul rutier este oprit, între localităţile Râşnov şi Predeal, judeţul Braşov.

Circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe un sens, pe tronsonul kilometric 144 – 155 al DN1, în zona localităţii Timişu de Jos, judeţul Braşov, în urma precipitaţiilor abundente sub formă de ninsoare. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare şi se circulă în condiţii de iarnă, dar nu sunt impuse restricţii de trafic, în zona montană a judeţelor Bacău, Bihor, Braşov, Covasna, Harghita, Neamţ, Prahova şi Vrancea. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire.

Traficul rutier pe Valea Oltului, DN 7, se desfăşoară cu dificultate marţi dimineaţa, după ce din cauza ploii au avut loc căderi de pietre între Câineni şi Călineşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

04.04.2023

5.436 Comentarii

Lasa un comentariu