Revoluția de la casele de marcat din Auchan. Clienții, revoltați de dispariția casierilor

Adaugat la data martie 06, 2023 cu niciun comentariu

Clienții care își fac aprovizionarea în magazinele lanțului Auchan vor sta mai puțin la cozi datorită unui proces de modernizare care vizează refacerea caselor de marcat. Se construiește un parcurs 100% self check-out pentru clienți. Soluția propusă prin această modernizare este una flexibilă, fiind formată din case self service potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase. În aceste condiții se evită formarea de cozi și se reduce timpul de aștepare la case.

La nemulțumirile clienților legate de desființarea casierilor, Auchan a precizat că „toți angajații din zona caselor de marcat evoluează spre o nouă meserie, cea de consilier, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților“.

Anunțul a data naștere la o serie de reacții pe platforma Reddit. „Unora chiar le plăceau cozile alea la casă. Unde mai e satisfacția cumpărăturilor dacă nu urli măcar o dată “dar să mai deschidă, dom’le, o casă! Nu ne văd câți stăm aici?!”.

„În mod normal eliminarea asta ar trebui să fie alături de o reducere automată, un discount de 10% la final pe bon, că oricum tu scanezi tot, dar supermarketurile au și mărit prețurile în nesimțire, acum taie și din costuri cu personalul, nu ar trebui să rămână la fel prețurile”, a comentat un alt utilizator, conform ziare.com.

Și pe pagina de Facebook a Auchan clienții și-au manifestat nemulțumirea și îndeamnă la boicot:

– Nu mai calc pe la voi! Ideal ar fi să nu mai vină niciun client la voi!!!

– Flotări nu ne puneți să facem? Rușine!

sursa: Adevărul

06.03.2023

 

5.436 Comentarii

Lasa un comentariu