Reteta zilei – Unt de mei

Adaugat la data septembrie 22, 2015 cu niciun comentariu

Sanatatea cere respectarea unor legi! Cate boli, invaliditati si decese s-ar putea evita, daca ne-am stradui sa ne conformam legilor sanatatii si daca am pune in practica adevarurile cunoscute. Fiecare aspect al stilului de viata are consecinte nu numai asupra noastra, ci si asupra urmasilor nostri. Constient sau inconstient, oamenii fac sacrificii, de un fel sau altul. Din nefericire, cei mai multi, sacrifica sanatatea, familia, religia, sau alte valori…
Imaginati-va cum ar fi viata ca un joc in care jonglati cu cinci mingi: serviciul, familia, sanatatea, prietenii si religia. Veti observa repede ca serviciul este o minge de cauciuc. Daca o scapati, ea sare din nou. In schimb, celelalte sunt mult mai fragile.
Trebuie sa ajungem la un nivel inalt de intelegere al acestor lucruri si sa ne straduim sa mentinem un echilibru in toate domeniile vietii.
In timp ce va relaxati dupa activitatile zilnice, puteti gati ceva bun si va puteti surprinde familia sau puteti invita prietenii la o masa in urma careia va alegeti cu multe beneficii. Sanatatea fizica, dar si sociala si bineinteles psihica va fi alimentata din jurul unei singure mese cu retete bune.

Unt de mei propunem astazi ca reteta pentru micul-dejun.unt de mei - rador ro
Se prepara din:
1/2 cana de mei
1 cana de apa rece
1/2 cana de apa fierbinte
50 g de nuca de cocos
1/2 cana de morcov fiert
sare

Se fierbe meiul intr-o cana de apa rece. Se pune in blender, impreuna cu restul ingredientelor si se mixeaza bine. Se pune la frigider pentru o ora, inainte de a fi adus la masa. Este delicios uns pe paine cu miere.
Faceti alegeri sanatoase si veti beneficia de confortul unui corp si unei minti de calitate!

Ramaneti in forma: mancati intelept!

22.09.2015

sursa foto: 1. dina-sanatate-frumusete.blogspot.com; 2. rador.ro

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu