Reportaje despre activitatile Bisericii Adventiste la o televiziune locala din Ungaria

Adaugat la data decembrie 02, 2013 cu 1 comentariu

Televiziunea locala din Orosháza, Ungaria, a transmis in luna octombrie doua reportaje despre activitatile Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea si ale Asociatiei pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor ADRA. Materialele au fost realizate de echipa Speranta TV, responsabila de programele in limba maghiara pentru emisiunea Élő Képek – Imagini de Viata.

???????????????????????????????La sfarsitul lunii septembrie, in Orosháza, s-a desfasurat Conferinta Biblica organizata de Biserica Adventista de Ziua a Saptea din regiunea Tisa. Cu aceasta ocazie, a avut loc un concert umanitar organizat de echipa ADRA din oras, concert la care a fost invitat si corul Bisericii Adventiste Cluj Central din Cluj Napoca. Concertul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea copiilor provenind din familii cu venituri mici, inscrisi la gradinita municipala. La aceasta gradinita, ADRA Orosháza a organizat o expozitie de sanatate destinata copiilor, care au putut afla principiile unui stil de viata sanatos, prezentate pe intelesul lor.

Televiziunea locala Orosháza a cerut echipei Speranta TV imagini de la aceste evenimente.

Urmariti reportajul realizat pentru jurnalul de stiri si remarcati comentariul favorabil al realizatorului cu privire la Biserica Adventista, la ADRA si la concertul umanitar.

In continuare, va prezentam si un material amplu care a fost difuzat in cadrul rubricii No Comment, in care a fost mentionata sursa imaginilor, Speranta TV.

Cele doua evenimente vor putea fi urmarite la Speranta TV in cadrul emisiunii Élő Képek – Imagini de Viata, difuzata in fiecare vineri de la ora 17:00 si in reluare sambata de la ora 3:00, respectiv luni de la ora 11:00.

Emil Banga-Jánosy, Speranta TV

 

5.436 Comentarii

  1. Sintem din Romania, si bineinteles, ne bucura sa va ascultam., puteti sa ma ajutati, nu stiu cum sa ma uit la video cu Doug Bachelor, El in present visiteaza Romania,si as dori sa-l vedem.

Lasa un comentariu