Provocarile vietii – Atasamentul in cuplu – invitat: Valeria Roman – 27.02.2018

Adaugat la data februarie 27, 2018 cu 4 comentarii

5.472 Comentarii

  1. frumos

  2. Eu am de suferit de 7 ani din cauza mea,din cauza comportamentului vulnerabil si destul de fragil.Sunt cu un bărbat din Spania si el este la fel cu probleme de comportament.El nu vorbeste si eu vorbesc si acest lucru doar prin scris.In cei sapte ani am vorbit si ne-am si vazut in 2013 si in 2017.Mentionez ca a cumparat un apartament in 2003 in care am locuit mai mult eu el venind can si când din Spania.A fost bine 11 ani si apoi avut niste probleme de sanatate dar eu nu am stiut pt ca nu mi-a spus niciodata.Am aflat in 2013 prin telefon.Inainte sa se schimbe el eu i-am spus sa vinda casa si sa fim fiecare pe drumul lui.Si s-a suparat tare pt asta.E ranchiunis si răzbunător.A venit in 2013 ca sa renovam casa si sa-i plătească pe meseriași.In vara de trei ori a venit si in toamnă 2013.Noi vorbind mereu la telefon.Si in 2017 a venit pt ca am vândut apartamentul.El ma ajuta financiar de 16 ani.Nu suntem căsătoriți dar daca suntem chiar la distanță încă in relația asta inseamna ca sunt sentiment e puternice.Ce puteti sa-mi spuneti? Va multumesc din suflet.Când el tace eu simt sa vorbesc dar vorbesc singura.

  3. Atasamentul in cuplu.Foarte adevarat ce s-a vorbit.Va multumesc din suflet pt emisiune.Am inteles multe lucruri care chiar sunt fundamentale in viata unui om.

  4. Va multumesc din suflet pentru mesajul de ieri cu tema problemele nerezolvabile in cuplu.Super tot ce s-a vorbit!Mi-am dat seama de greselile pe care le-am facut cu viata mea cu bărbatul meu!Numai bine va doresc!

Lasa un comentariu