Preşedinţii Klaus Iohannis şi Donald Trump au adoptat o declaraţie comună privind întărirea relaţiilor

Adaugat la data august 21, 2019 cu niciun comentariu

Preşedintele Donald Trump a fost întrebat de jurnalişti, la începutul întâlnirii cu Klaus Iohannis, despre vizele pentru români, însă acesta nu a făcut nicio precizare, spunând doar că relaţiile SUA-România sunt foarte bune, iar comunitatea de români din America este respectată. Într-un comunicat de presă postat pe site-ul Administraţiei prezidenţiale americane, cu privire la vizita şefului de stat român, se face referire şi la vize. Administraţia americană menţionează că Donald Trump a afirmat, cu ocazia întrevederii cu omologul său român, intenţia consolidării parteneriatului cu România, precum şi prin susţinerea eforturilor de eliminare a vizelor pentru conaţionali.

Preşedinţii Klaus Iohannis şi omologul american Donald Trump şi-au făcut cadouri, în cadrul vizitei efectuate de şeful statului român în America, Iohannis primind o şapcă ce are inscripţionat “Make Romania Great Again”, după mesajul de campanie al lui Donald Trump.

În timpul campaniei din SUA, Donald Trump a fost surprins de multe ori purtând o şapcă roşie cu mesajul Make America Great Again – “Să facem America măreaţă din nou”.

Acum, preşedintele american i-a făcut cadou lui Klaus Iohannis o şapcă albă cu mesajul “Make România Great Again”.

sursa: mediafax.ro

21.08.2019

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu