Premiu important pentru Speranta TV

Adaugat la data mai 31, 2012 cu 10 comentarii

Speranta Tv a fost premiata anul acesta de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania. Cea de-a XXII-a Gala A.P.T.R. a avut loc luni, 28 mai, la Teatrul National Bucuresti. In concurs au fost inscrise 147 de programe de televiziune, 300 de realizatori, 19 televiziuni si 7 societati independente.

Emisiunea „Miracolul organismului omenesc”, realizata de doctorul Constantin Dinu in cadrul programului „Incepe sa traiesti” a primit premiul „Opera Prima”, ce reprezinta o recunoastere a calitatii productiilor de televiziune aflate in faza de debut.

„Ne-am gandit ca este momentul sa premiem si televiziuni care s-au afirmat in ultimii ani si care fac programe de calitate. Eu urmaresc postul Speranta TV si il apreciez pentru sensibilitate, pentru dimensiunea spirituala a programelor. Este un post de televiziune care construieste sufleteste”, a afirmat prof. univ. dr. Manuela Cernat, presedintele juriului. Cristina Trepcea, membru in Consiliul National al Audiovizualului, si-a exprimat de asemenea aprecierea fata de postul Speranta TV, despre care a spus ca „face prin excelenta emisiuni pozitive si neorientate in mod special catre rating”.

La eveniment a fost prezent si actorul Mircea Diaconu, Ministrul Culturii care, intrebat fiind ce parere are despre prezenta unui post crestin in paleta posturilor de televiziune din Romania, a apreciat ca diversitatea programelor este foarte buna, telespectatorii avand posibilitatea sa aleaga ce isi doresc sa urmareasca.

Emisiunea premiata a facut parte din programul „Incepe sa traiesti”, realizat de Speranta TV in anul 2011, care a cuprins patru prezentari pentru tineri, trei prezentari de sanatate, zece prelegeri spirituale si sapte dezbateri pe teme religioase. Referitor la subiectul emisiunii, doctorul Constantin Dinu a declarat „Mi-am propus sa arat cat de complicat suntem alcatuiti si cat de fin suntem acordati prin toate mecanismele fiziologice si neurologice si cat de mareata este aceasta opera pe care eu am numit-o opera Creatorului. Am aratat ca suntem atat de complecsi, ca este imposibil ca acest miracol sa apara la intamplare. Ma bucur ca a luat premiu o emisiune educativa, o emisiune care a vrut sa ajute marea masa a telespectatorilor sa-si inteleaga propria arhitectura, si mai ales ma bucur ca a luat premiu o emisiune care Il inalta pe Dumnezeu ca si Creator. Aceasta este cea mai mare bucurie. Dumnezeu merita cele mai mari premii”.

Referitor la emisiunea premiata, prof. univ. dr. Manuela Cernat a apreciat ca „este o emisiune facuta cu multa inteligenta care reuseste sa-l captiveze pe telespectator si sa-l faca sa inteleaga cat de important este sa aiba grija de propriul organism care este minunea lui Dumnezeu. Ar trebui sa ne purtam cu acest trup cu mai mult respect”. In prezent, doctorul Constantin Dinu realizeaza la Speranta TV emisiunea „ABC-ul Sanatatii”, difuzata in fiecare saptamana marti de la ora 16:30 si in reluare duminica de la ora 09:00 si este responsabilul Departamentului de Sanatate din Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Romania. Liviu Dumitrascu, director de programe la Speranta TV, a declarat ca „premiul castigat de Speranta TV este pentru intreaga televiziune si ne motiveaza sa facem mai bine ceea ce ne-am angajat sa facem pentru telespectatorii din Romania”.

Pe scena Teatrului National au mai urcat pentru a-si primi premiile nume sonore ale audiovizualului romanesc, printre care Alessandra Stoicescu, Radu Tudor, Mihai Gidea, Razvan Dumitrescu, George Colgiu, Petre Nechita, Simona Botog, Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Cretulescu, Adriana Nedelea, Carmen Avram, reprezentand posturi de televiziune precum TVR, TVR Cultural, TVR Iasi, Realitatea TV, Antena 3, Antena 1, Kanal D. Marele Premiu al Galei de anul acesta a fost inmanat echipei de realizatori de talk-show-uri de la Antena 3. Juriul care i-a desemnat pe castigatorii Galei a fost alcatuit din acad. Nicolae Breban, prof. univ. dr. Manuela Cernat, realizatoarea TV Lucia Hossu Longin, conf. univ. dr. Sorin Ilieşiu, actrita Ilinca Tomoroveanu, preşedintele APTR Dan Necşulea şi regizorul Dan Piţa.

Puteti urmari emisiunea „Miracolul organismului omenesc” realizata de doctorul Constantin Dinu in arhiva Speranta TV: click aici.

Cristina Isvan, redactor sef Speranta TV

5.463 Comentarii

 1. as dori sa stiu cum va pot afla nr de telefon pontru o consultatie

 2. @CHRISTGAU WEBER MARGARETHE:nu s_a inteles ce am vrut sa spun sau nu se vrea:In spiritualitate nu premiile conteaza,important este cum propovaduim CUVANTUL!

 3. Si unde vedeti problema,m-as bucua ca postul de televiziune SPERANTA TV.sa primeasca in fiecare zii premii,aceste persoane merita mai mult ca un premiu.
  Personal,SPERANTA TV ROMANIA este cel mai bun post de televiziune Rominesc pe care l-am vizionat vreodata.Bunul D-zeu sa va ajute ca toate emisiuniile sa fie de o calitate deosebita, folositoare noua tuturora,cu multe invataturi minunate asa cum ne invata ISUS CHRISTOS. Va multumesc.

 4. concluzia e ca de o luna si mai bine acest articol e in prime_time in homepage!!!

 5. Condamn Speranta Tv pentru faptul ca imi rapeste prea mult timp. Ma aseaman cu un fumatar care se lupta sa fumeze cat mai putin posibil, si totusi uneori depaseste doza propusa. Aceasta inseamna calitate, ambianta, diversitate, spiritualitate si un drum mai bun spre vesnicie, La multi ani Speranta Tv.!

 6. Pt cell_vmc: nu stiu de unde ai tras concluzia ca primirea de premii ar fi prioritatea nr 1. la Speranta TV dar te inseli. Un premiu este o recunoastere a valorii unor programe si nu e nimic rau ca Speranta a primit asa ceva, mai ales din partea unui organism civil. Evident, motivatia evidenta a Sperantei TV e cu totul alta si ar fi de preferat sa nu cautam nod in papura si motive de critica la absolut orice se intampla…

 7. Daca credeti ca acest premiu este relevant ptr. un post care apara convingerile spirituale puternice va inselati…nu uitati ca UNUL mai mare ca noi pacatosii a fost “premiat”cu o moarte care nu cred ca nici in zilele noastre nu poate fi asemuita ca durere cumplita de suportat si a reusit cu adevarat sa dea un sens vietii…oricum felicitari ptr. premiu dar repet nu asta trebuie sa fie prioritatea postului dvs tv…parerea mea/thanks

 8. M-as bucura D-le Octavian ca v-ati indreptat spre un post de televiziune foarte bun si credincios unde veti gasi linistea si pacea de care aveti nevoie. Eu am fost la fel in cautare pina cind nepoata mi-a zis: vezi cauta pe net SPERANTA TV, si prima emisiune a fost Viata la Superletiv. Nu il voi uita niciodata pe Pastorul Cornel Darvasan de la care am invatat ,invat si voi mai invata foarte multe lucruri pe care numai la dinsul le-am auzit. Felul cum explica sfinta scriptura m-a uimit mult, este pe intelesul tuturor. Sper ca bunul Dumnezeu sa-l calauzeasca in toate activitatiile sale, sai dea multa sanatate si putere, intelepciune, bucurii si Duhul Sfint sa-l calauzeasca pas cu pas. Va multumesc.

 9. raspuns pentru octavian: dai click in aceasta pagina, sus, pe numele emisiunii scris cu albastru „Miracolul organismului omenesc”
  sau scrie numele emisiunii cautata in casuta: ‘cauta in site-ul Speranta TV’ care apare cam in fiecare pagina

 10. sint un om care nu isi gaseste linistea si pacea sufletesca as dori sa stiu cum va pot gasi emisiunea pe internet eu lucrez in strainatate multumesc

Lasa un comentariu