Premiera in Romania: SperantaTV transmite pe Facebook

Adaugat la data noiembrie 18, 2011 cu 3 comentarii

SperantaTV este singura televiziune din Romania care transmite LIVE, 24/7, pe Facebook. Acesta facilitate este implementata pe pagina de Facebook a televiziunii SperantaTV.

“Suntem foarte multumiti de aceasta realizare si speram ca prezenta noastra pe facebook va fi apreciata de un public tanar, activ, care in mod obisnuit nu petrece foarte mult timp in fata micului ecran, dar care este un utilizator fidel al retelelor de socializare”, a declarat Cristina Isvan, redactorul sef al postului de televiziune Speranta TV. “Prin intermediul paginii noastre de Facebook, utilizatorii pot urmari programele noastre, dar pot comunica direct cu realizatorii, pot pune intrebari si isi pot exprima opiniile cu privire la continutul emisiunilor.”

Pentru a putea urmari streamingul nostru in direct pe Facebook, va invitam sa apasati butonul LIKE. Apoi, in meniul din partea stanga, apasati butonul LIVE pentru a putea urmari programele noastre in direct.

De asemenea, va reamintim ca pagina noastra de facebook este actualizata zilnic cu noi informatii. Aveti ocazia sa vedeti poze din culise, sa ascultati multa muzica buna, sa primiti fagaduinte biblice, sa aflati programul zilei sau sa participati la sondajele de opinie pe care echipa SperantaTV le face aici.

Va asteptam pe facebook pentru a fi mai aproape de noi!

5.436 Comentarii

 1. Multe felicitari pentru daruirea cu care faceti ca televiziunea SperantaTV sa fie una aducatoare de zambet si pace in suflet. ” Dumnezeu sa va fie alaturi pentru mereu”

 2. Ma bucur foarte mult ca atunci cind am nevoie de o hrana aparte ma pot indrepta spre televiziunea d -voastra unde in orice clipa gasesc ceva nou si ma pot hrani din cuvintul lui D-zeu.Ce gasesc foarte bun, aveti emisiuni diferite de toate marimiile si la toate virstele, asta e ceva pozitiv de care ma bucur mult mult de tot.Sintem la un inceput de AN NOU si v-as dori sanatate,numai bucurii, impliniri si binecuvintari ceresti.
  Va multumesc.

 3. […] Sursă: SperantaTV.ro […]

 4. […] Premiera in Romania: SperantaTV transmite pe FacebookAdaugat la data November 18, 2011 cu niciun comentariuSperantaTV este singura televiziune din Romania care transmite LIVE, 24/7, pe Facebook. Acesta […]

 5. Felicitari pentru transmisia live pe Facebook, cat si pentru noile programe si informatii transmise zilnic!

  Am dat si noi “share” la aceasta stire pe pagina de Facebook a Intercer (https://www.facebook.com/intercer.romania) si am am postat o stire aici:
  http://intercer.net/media/premiera-in-romania-sperantatv-transmite-pe-facebook.html

  Succes si binecuvantari mai departe!

  Lucian Mihailescu

Lasa un comentariu