Predica de Sabat, Macea 2 – 27.09.2013

Adaugat la data octombrie 01, 2013 cu 3 comentarii

Invitati: Stefan Nadaban

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/predica3/Macea Stefan Nadaban.mp4[/FMP]

5.398 Comentarii

  1. Multumesc lui Dumnezeu pentru ac. predica.
    Ani de zile am luptat cu ac. erezie, ca adica in Biblie ar fi inspirate numai ideile nu si cuvintele. Acum multumesc lui Dumnezeu pt ac. predica. Copiii mei au fost contaminati de ac erezie azs, si nu va dati seama cei idei se pot sustine cu ac teza.
    Se loveste in doctrina Sanctuarului, Sabatului si in mai tot ce este vrednic de crezut.

  2. Prietene Daniel,nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca unii citesc doar comentariile !! Eu am urmarit aceasta predica de doua ori si nu regret, gratie comentariului domniei tale ! Si a meritat! Pastorul Stefan te cucereste din prima cu accentul dumnealui, cu un umor fin, cu multe ilustatii de viata si suflet dar nu in ultimul rand,cu multa profunzime! Multe binecucantari de sus si inspiratie dar si calauzirea Duhului Sfant amandorura in misiunea nobila pe care ati ales-o !

  3. In general nu ma entuziasmez usor la o predica, mai ales ca și eu ma ocup cu acest capitol, insa subiectul acesta chiar mi-a placut. Felicitari Stefan și Domnul sa te inspire pe mai departe, sa crezi Cuvantul pe cuvant, sa te rogi și sa predici cu aceeasi putere. Domnul sa te intareasca!
    Iar pentru voi cei care cititi doar comentariile, ascultati predica asta ca merita.

Lasa un comentariu