Posibil atac terorist în Ierusalim: cel puţin 20 de persoane au fost rănite după o explozie la bordul unui autobuz

http://jurnalul.ro/thumbs/big/2016/04/18/video-explozie-la-ierusalim-soldata-cu-20-de-victime-18534766.jpg

Adaugat la data aprilie 18, 2016 cu niciun comentariu

O explozie a avut loc luni după-amiază la bordul unui autobuz de transport în comun gol, pe Bulevardul Hebron din Ierusalim, la periferia sudică a oraşului împărţit între Israel şi Autoritatea Palestiniană. Incendiul a cuprins şi un alt autobuz care se afla în imediata apropiere a vehiculului în care a avut loc deflagraţia. Cel puţin 20 de persoane au fost rănite în al doilea autobuz, două fiind în stare gravă.

Cauzele exploziei produse luni după-amiază la bordul unui autobuz, în oraşul Ierusalim, rămân neclare, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate israeliene, care analizează ipotezele unui accident şi unui atac terorist.

“Deocamdată, este prematur să confirmăm un atac terorist. Există martori care au auzit sunetul unei explozii, dar există şi alte declaraţii”, a declarat Asi Aharoni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei israeliene, citat de ziarul Haaretz.

“Nu am găsit indicii privind fragmentarea unei bombe. Nu au existat avertismente. Încercăm să aflăm ce s-a întâmplat”, a spus oficialul israelian.

sursa: www.mediafax.ro

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu