Popas de suflet – 10.12.2011

Adaugat la data decembrie 11, 2011 cu 4 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/popas3/ep55.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

 1. Cred ca topicele acestea “suntem ca cei din lume”, “am ajuns exact ca ei” depinde de fiecare in parte. Adica daca fiecare ar fi asa cum pretinde ca este nu ar mai vedea paiul din ochiul fratelui… In Biblie si in cartile lui E. White se spune cum trebuie sa fie o imbracaminte corespunzatoare, dar se spune si ca critica nu vine dintr-un spirit de bunatate si de iubire pentru semenul tau.
  In legatura cu nevasta care si-o ia fiecare depinde de valorile lui si de parametri care el considera necesari in concordanta cu religia care o are. Sa lasam pe fiecare sa ia nevasta care el crede si sa nu ne mai bagam in viata lui, asa e pe la noi celalalt trebuie sa gandeasca ca mine ca daca nu gandeste ca mine e gresit.
  Fiecare sa se roage mai mult si sa traiasca o viata cuvincioasa mai ales acum in aceste timpuri finale ale pamantului cand cel rau vrea sa ne distraga atentia de la Sursa.
  Cu respect,
  Mircea

 2. nici genunchii nu-i vezi Mircea?
  grav e ca nu mai vezi ca suntem ca cei din lume
  am ajuns exact ca ei
  ce nevoie avem de cintareti? pentru ce? uitati-va la Simina unde a ajuns? vai de noi
  asa neveste vreti?

 3. Cu tot respectul pentru doamna gabriela, cred ca daca meditez la cuvintele cantari nu mai vad nici rochi transparente nici intenti provocate ci o voce care il lauda pe Isus,
  Cu stima
  Mircea

 4. Imi place foarte mult emisiunea ‘Popas de suflet’ dar am ramas dezamagita sa observ in emisiunea din data 10.12.2011 ca rochia solistei Gratiela Vlad,in lumina reflectoarelor,era transparenta. Tinand cont de cuvintele cantarii si de faptul ca Speranta TV e un post de televiziune crestin,nu mi se pare adecvata o asemenea rochie.

Lasa un comentariu