Politicienii merg la şcoală în prima zi

Adaugat la data septembrie 09, 2019 cu niciun comentariu

Politicienii vor fi, luni, alături de elevi în prima zi de şcoală. Klaus Iohannis va participa la festivitatea unei şcoli din Bucureşti, în timp ce Viorica Dăncilă se va afla la o şcoală din Hunedoara. Sunt şi lideri politici care vor absenta, printre care Călin Popescu Tăriceanu şi Ludovic Orban.

Potrivit programului oficial al preşedintelui, Klaus Iohannis va participa, începând cu ora 10:00, la festivitatea de deschidere a anului şcolar preuniversitar 2019-2020, Şcoala Gimnazială „Ferdinand I”, Bucureşti.

Premierul Viorica Dăncilă se va afla luni în judeţul Hunedoara, unde va participa, începând cu ora 8:30, la deschiderea anului şcolar, la Şcoala Gimnazială din Sântămăria Orlea, anunţă Executivul.

Preşedintele Camerei Deputaţilor va merge în prima zi de şcoală 2019-2020 la Buzău, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Şi miniştrii se vor afla în teritoriu pentru a fi alături de elevii din toată ţara la deschiderea anului şcolar 2019-2020.

Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne şi secretarul general al PSD se va afla la Craiova, unde va participa de la ora 9:00 la festivitatea de deschidere a anului şcolar a Colegiului Naţional Fraţii Buzeşti.

Ministrul Dezvoltării Daniel Suciu va participa, de la ora 9:30, la festivitatea Colegiului Naţional Andrei Mureşanu, în Bistriţa.

Şi Ioan Deneş, ministrul Apelor şi Pădurilor va merge la Colegiul Naţional „George Coşbuc”, Bistriţa.

Ministrul Justiţiei Ana Birchall se va afla luni, de la ora 8:30, la Vaslui, la Şcoala Gimnazialã “Ion Murgeanu” Zorleni.

Roxana Mînzatu, ministrul Fondurilor Europene, va merge luni, ora 10.30, la Colegiul Ţara Bârsei, Prejmer, Braşov.

Şi ceilalţi miniştrii PSD vor participa la festivităţi de deschidere a anului şcolar, potrivit unui anunţ al partidului:

Constantin-Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului- de la 8.30 – Şcoala Gimnazială Anton Pann, Râmnicu Vâlcea, iar de la 10.30 – Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Râmnicu Vâlcea.

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, la ora 9.00 – Şcoala Păuleşti, Prahova, iar de la 10.00 la Şcoala Matei Basarab, Prahova.

09.09.2019

5.419 Comentarii

Lasa un comentariu