Poftă bună – 22.04.2012

Adaugat la data aprilie 23, 2012 cu 3 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/pofta3/Stroe.flv[/FMP]

5.401 Comentarii

  1. ASA CUM SA SPUS MAI SUS,,MUZICA AR TREBUI ALEASA CA NU SE POTRIVESTE NICI CUM CU CEEA CE SE PREZINTA
    AR FI BINE DE LUAT IN CONSIDERARE ACEST LUCRU.

  2. Bine venite emisiunile d-stra, speram ca, locul de bine ramas, va fi si el umplut.
    As avea o sugestie pentru realizatorii acestei emisiuni: fondul musical la un volum mai mic, iar muzica aleasa sa cadreze cu emisiunea, nicidecum muzica jazz; probabil ca ceva Four Seasons de Vivaldi, sau poate ceva din folclorul clasic romanesc, poate o muzica interpretata de maestrul Gheorghe Zamfir, etc, etc.
    Legat de sfaturile d-lui dr. Stroescu V., poate ar fi bine sa si explice de ce un lucru este bun, si un altul de ce nu. Sfaturile sunt destul de nivelul celor care nu le place sa citeasca in domeniul nutritiei (nu ma refer la doctori), iar telespectatori care doresc explicatii mai amanuntite (totusi la nivelul celor obisnuiti) sunt o multime. Un ex.: de ce cand consumam lapte, pierdem calciu din oase? Numai asa un raspuns, ca pierdem calciu si cu asta basta, mai ales cand mitul – bea lapte sa ai calciu in oase – este aproape in mintea orisicui neavizat, cred ca nu este un raspuns decent pentru un doctor. Dar daca d-nul doctor explica faptul ca in procesarea proteinei din lapte este nevoie de calciu deja asimilat in oase, iar laptele contine destul de multa proteina, si ca band lapte asimilam mai putin calciu decat cel din oase folosit la procesarea acestei proteine, ma gandesc ca ar fi un raspuns pentru orice categorie de telespectatori. Ar mai putea fi date si alte detalii cu privire la acest ex., dar macar atat. Consumul in exces ar putea fi legat si de aparitia pietrelor la rinichi.
    Imi place sa citesc in domeniul medicinei alternative, cat si tot ce este legat de dieta vegetariana vs dieta cu carne, si sper ca d-nul dr. va lua in seama cele de mai sus. Pentru d-sul nu este o problema sa dea mai multe explicatii, in schimb pentru noi sunt atat de pretioase.
    Ar fi fost frumos ca retetele respective sa fi fost preparate mai inainte, iar in emisiune sa fi fost si prezentate, si bineanteles gustate. Gospodinelor, cand pregatiti cate ceva, la sfarsit gustati si aduceti aprecieri la mancarea respectiva (chiar daca nu este chiar asa gustoasa cum v-ati propus, noi n-avem de unde sa stim); ar arata ceva mai profesional (emisiunea). Poate va mai inspirati in ce priveste prezentarea si de la Food Channel
    Va multumesc, si binecuvantarea lui Dumnezeu si mai departe.
    Adrian

  3. va multumim pt efortul de a ne ajuta sa fim sanatosi iar pt gospodine un ajutor nesperat fara mirosuri in bucatarie felicitari si multumiri realizatoarei pt preocupare stim ca e greu dar veti fi rasplatiti de ACELA pt care lucrati

Lasa un comentariu