Peste 15.500 de utilizatori au dorit sa urmareasca aseara pe Internet prelegerea pastorului Doug Batchelor

Adaugat la data decembrie 07, 2013 cu niciun comentariu

Prima prelegere din seria „Speranta la orizont”, sustinuta de pastorul Doug Batchelor, a fost primita cu entuziasm de oameni din intreaga lume.

Peste 15.500 de utilizatori au accesat playerul video pentru a urmari programul transmis de Speranta TV. Ne cerem scuze pentru dificultatile intampinate de utilizatorii din Romania. Interesul pentru program a fost cu mult mai mare decat cel estimat de furnizorii nostri de servere. In acest moment, problema este rezolvata si speram ca cea de-a doua prelegere va putea fi urmarita online cu o imagine clara. De asemenea, UPC a avut o problema tehnica la nivel national, transmisia fiind astfel intrerupta. Si aceasta problema este rezolvata. Pentru orice alte sugestii sau dificultati de a receptiona programul, va rugam sa ne scrieti un mesaj pe pagina de facebook Speranta TV.

Seria „Speranta la orizont” poate fi urmarita in perioada 6-14 decembrie, de la ora 19.00, in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei, online pe site-urile sperantatv.ro, rvs.ro si sperantalaorizont.ro. Emisiunea este transmisa in reluare a doua zi dimineata, de la ora 7.00.

Pentru a accesa direct playerul online, click aici

Sala Institutului Teologic Adventist a fost plina. Foto: Claudia Tache

Sala Institutului Teologic Adventist a fost plina.
Foto: Claudia Tache

Prelegerea „Lanturi sfaramate” a avut la baza relatarea biblica din Evanghelia dupa Marcu, capitolul 5, despre omul posedat de demoni si a oferit raspunsuri la cateva intrebari existentiale: de ce a permis un Dumnezeu iubitor ca raul sa existe? Cum putem fi protejati de acest rau? Mesajul incurajator al serii a fost ca Isus poate sa salveze fiintele umane, chiar si atunci cand se afla, aparent, in circumstantele cele mai lipsite de speranta.

Prelegerea este arhivata online, pe site-ul Speranta la orizont sau in arhiva Speranta TV.
Prezentarile pastorului Doug Batchelor pot fi descarcate de pe site-ul Speranta la orizont cu traducere in patru limbi: romana, maghiara, rusa si ucraineana. 

Va multumim pentru interesul acordat si va asteptam in continuare sa priviti „Speranta la orizont”.

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

5.463 Comentarii

Lasa un comentariu