Perspective – 20.03.2012

Adaugat la data martie 22, 2012 cu 3 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/perspective3/20.03.2012.flv[/FMP]

5.469 Comentarii

  1. Pacat de emisiunile astea, ca invitatii sunt persoane interesante, dar sunt realizate neprofesionist. Se incepe o idee, nu se duce pana la capat,apoi se incepe alta idee, moderatorul isi da cu parerea desi habar nu are; daca invitatii profesionisti, cu expertiza in anumite domenii fac afirmatii bazate pe stiinta moderna moderatorul ii contrazice cu pasaje biblice, Biblia fiind o carte de mituri si legende scrise de oamenii din antichitate care aveau cunostinte putine si nu cunosteau lumea. Ar fi corect ca religia sa insemne cunoastere, stiinta, moralitate si nu misticism si basme.

  2. Fratilor….cum a fost posibila o asemenea greseala?! Din pacate observ ca mediocritatea ne urmareste la tot pasul.Ce e mai trist e ca prin asemenea manifestari pseudo-intelectuale patam si terfelim numele Bisericii care sustine acest post tv pentru scopuri mult mai inalte. ar cam fi cazul sa lucrati cu adevarat profesionist si ca atare sa mai consultati dexul , sa lasati greselile gramaticale in urma si sa fiti mai exigenti …Hristos vrea sa fim cap si nu coada.Nu o coada ce se crede cap.Exista de asemenea si emisiuni in care canta copii -emisiune de altfel mult indragita de mine, nu dau nume pt ca stiti prea bine despre ce emisiune vorbesc (!)- dar unii canta atat de fals incat te determina sa schimbi canalul…chiar e obligatoriu sa dati tot ce filmati si pe post?De ce nu faceti o selectie mai intai? prin aceste scapari sa le zic asa, nu faceti decat sa umbriti partile bune ale emisiunilor…concluzie: fiti mai exigenti si mai selectivi pt ca lumea incepe sa va cunoasca !

  3. In primul rand ati TRISAT pentru ca prima parte a emisunii prezentatorul se facea de cacao din plin cand nu stia cum il cheama pe invitat si nici cu ce se ocupa, iar in al doilea rand nu pot sa inteleg cum mai are inca loc de munca si doriti sa fiti o televiziune serioasa. O gluma proasta este emisiunea respectivului mamut, sunt o multime de tineri mai competenti dar se pare nu sunt suficient de buni pentru o televiziune asa de mare. Rusine!!!

Lasa un comentariu