Pe urmele succesului – 20.02.2012

Adaugat la data februarie 21, 2012 cu 7 comentarii

5.436 Comentarii

 1. felicitari pentru emisiune

 2. Stela – prietena noastră de toată viaţa. Eu si fratele meu Tudor am locuit cu Stela pe aceiaşi stradă. Am avut o copilarie fericită şi o prietenie minunată. I-mi amintesc iarna anului 1954, zăpada aproape acoperise casele din cartier, iar noi copii eram peste măsura de fericiti că puteam merge de la unu la altul prin tunelul de zăpada. Ne-am făcut măricei. Stela si Tudor, mai mari cu 3 ani decât mine, studenţi la ASE şi respectiv Politehnică, au facut un mic “sfat” cu un obiectiv precis: alegerea unei profesiuni pt. mezinul grupului. In final m-au chemat la interviu. Stela, convingatoare in exprimare şi mai mult decât atât deschisă oricarui dialog a spus lucrurilor pe nume…… fată dragă, nu te uiţi cât eşti de plapindă? Ce vrei să faci ca ingineră într-o uzină? Nu se potriveşte firea ta cu ce trebuie să facă un inginer… Îţi vei căuta un locşor călduţ unde vei face scriptologie… Aşa, ca economistă , eşti calificată, ai şi mulţumiri profesionale…… A avut câştig de cauză. Si uite aşa am ajuns sa fac ASE. Nu regret nimic ci dimpotrivă, am invatat o meserie frumoasă care m-a ajutat sa gândesc echilibrat şi să am multe satisfacţii in viaţa. Fara rezervă, spun tuturor prietenilor mei ca mie Stela mi-a dat direcţia in viaţa profesională.
  Sunt fericită că este prietena mea……. cu toate că ne vedem cam rar….. dar de fiecare data reluăm discuţia ca şi cînd am fi întrerupt-o aseară…. Căci aşa sînt prietenii adevăraţi. Mă măndresc cu Stela şi pentru asta vreau sa-i MULTUMESC

 3. Pleznea de inteligenţă şi ambiţie încă din copiăria petrecută împreună, pe străzile unui cartier din Ploieşti, la şcoala nr. 20 unde ne duelam în rezolvarea problemelor de matematică sub comanda profesorului Dobrescu. Orice făceam noi, prietenii ei, ne tăia pe toţi, ajungînd comandant de unitate de pionieri. Am fost colegi şi l liceu. Ţin mingte că am învăţat împreună pentru examenul de economie la bacaloreat. Sigur ea a învăţat mai mult la această materie, argument fiind meseria pe care şi-a ales-o, şi unde a performant la înalt nivel.
  De am avut sau nu am avut ocazia, mereu m-am lăudat cu succesele ei, ceva de genul-să vă povestesc eu de prietena mea, Stela…de la ea am aflat ce v-am povestit.
  Să fi mereu în vîrf. Să nu mai bifezi absenţe la agapele anuale. Anul acesta 49 de ani de la terminarea liceului.

 4. Am cunoscut-o pe Steluta dupa terminarea facultatii.Un om exceptional, cu o putere de munca iesita din comun.N-am reusit sa inteleg cum avea talentul deosebit de a impleti stralucit profesia cu familia si cu viata personala si asta in conditiile unei sanatati precare.Nu sunt economist dar stiu ca are o minte sclipitoare nu numai in domeniul ei.Dupa un” arc in timp” de cca.15 ani (am fost plecat din tara) ne-am reintalnit si pot spune ca sunt mandru ca am ramas prieteni. Jean

 5. Am fost foarte placut surprinsa sa vad aceata emisiunedin 20.02.2012 , despre “Steliana Sandu”.
  Ea este prietena mea de-o viata si intotdeauna am fost impresionata de modul in care a inteles sa traiasca .
  Multele momente surprinse de realizatoare sunt alese cu profesionalism.

  multumesc

 6. super emisiuni faci Anamaria, chiar ma intrebam a cui este vocea asta asa frumoasa:)

 7. Invitata D-na Steliana Sandu (I)

Lasa un comentariu