Pâinea cea de toate zilele – 29.02.2012

Adaugat la data martie 01, 2012 cu 3 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/painea3/ep211.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

  1. Domnul sa te binecuvinteze si pe tine Ana, cu tot ce ai nevoie…ca ai mare nevoie!

  2. Emisiunea aceasta mi-a dat de gandit foarte mult ……..toate emisiunile dvs o fac insa aceasta in mod special. Nu am acordat niciodata atentie conseca intelor faptelor mele Nu am realizat niciodata atat de puternic ca acum cat de mult influenez pe cei din jurul meu si ca exempul meu e vital pentru salvarea altora. Printr-un trai neglijent care nu este in concordanta cu invataturile biblice nu numai ca ma pierd pe mine……dar pierd si pe altii…..care ar fi putut fi salvati prin mine. cineva apropiat mi-a spus …….”.as merge si eu la biserica adventista imi doresc asa de mult dar…….daca tu nu ai mai mers de atata timp…….(tu care obisnuiai sa mergi) cum sa merg eu care nu am pasit intr-o biserica neoprotestanta in viata mea?” Si am simtit vina si povara pacatului asupra mea nu atat a propriei mele fiinte cat a celor a caror credinta atarna intr-un fir de ata. `Desi am fost educata in religia adventa (in care cred cu toata taria) nu mi-am insusit aceasta religie prin botez si nici nu am continuat sa merg la biserica Duc un stil de viata a oamenilor “obisnuiti” care nu vad nimic rau intr-o tigara sau un pahar de alcool ocazional cu toate astea stiu care este adevarul si simt cum Dumnezeu insista incontinuu sa ma intorc la El sa inchei un legamant cu El si sa imi schimb viata. Atatea suflete carora le-am povestit de Dumnezeu la o tigara si un pahar de lichior ar dori sa vina la biserica adventista si sa incheie un legamant cu Dumnezeu……….atatea suflete ar fi salvate prin mine….dar eu inca zabovesc in pacat…………Nu am o explicatie pt acest lucru dar tot ce stiu e ca vreau sa ma intorc la Dumnezeu . Multumec inca o data pt aceasta emisiune inspirata si pt tot ceea ce a-ti spus acolo

  3. Sunteti o persoana deosebita si am tot respectul pt dvs. In legatura cu episoadele anterioare referitoare la faptul ca Lot ar fi fost la poarta cetatii in calitate de judecator,Ellen White spune ca el statea la poata cetatii pt ca vazuse abuzurile la care erau expusi strainii care veneau la Sodoma si ca daca n-ar fi cultivat un spirit de curtoazie si ospitalitate,ar fi fost lasat sa piara impreuna cu ceilalti locuitori ai cetatii.
    In legatura cu madam Lot deasemenea scrie ca “daca Lot n-ar fi dat pe fata ezitare in a asculta de avertizarea ingerilor,ci ar fi fugit cu toata hotararea spre munti,….atunci si sotia sa ar fi reusit sa scape.Influenta exemplului sau ar fi salvat-o de la pacatul care i-a pecetluit soarta”(P.P) Nu zic de ea ca ar fi fost o sfanta dar si el a avut tot cam atata vina ca si ea,poate chiar mai mare.
    Sunteti un foarte bun filosof. Domnul sa va binecuvinteze cu tot ce aveti nevoie !

Lasa un comentariu