Pâinea cea de toate zilele – 26.05.2012

Adaugat la data mai 28, 2012 cu 8 comentarii

[FMP]http://sperantaftp3.crestin.tv/painea3/ep222.flv[/FMP]

5.463 Comentarii

 1. un text pe care l-am citit de multe ori dar acum i-l intleg ca pe o lectie si o incurajare

 2. Pt.Gelu. Multumesc pt textul din biblie
  |”Ascultare voiesc nu jertfe………..” Domnul sa te binecuvanteze

 3. Multumesc Sergiu pentru aceste ganduri minunate de incurajare , Dumnezeu m-a trezit prin tine.(inainte sa citesc mesajul tau ma impacasem cu gandul, avand simtamatul ca Dumnezeu intelege ca nu am alta solutie si accepta compromisul.Apoi dupa ce am citit cele scrise de tine constiinta ma framanta pana la lacrimi si nu am mai avut pace in suflet pana cand nu am luat o decizie. Am decis sa il urmez pe El, pana la moarte fara sa ma mai tem de nimic caci El a biruit lumea, Voi lupta pana in ziua venirii Lui)
  Inca de cand m-am nascut mama, m-a inchinat lui Dumnezeu (pt ca intreaga mea existenta sa fie in slujba sa) Si tot de atunci o multime de piedici au inceput sa apara, Cel rau a incercat sa imi i-a viata de multe ori dar de fiecare data Dumnezeu m-a salvat .E incredibil sa iti vezi moartea cu ochii, iar urmatoarea clipa sa fii salvat. Sunt in viata datorita lui Dumnezeu. Cred ca toate incercarile si toate piedicile au menirea sa ne formeze un caracter si o conduita morala de neclintit pt ca sa putem avea o haina alba si untntdelemn in vas la venirea Sa.
  Hotararea mea de a Tine Sabatul fara compromis, va influenta cu siguranta si atitudinea celor apropiati ai mei ( care nu il cunosc pe Dumnezeu) de a-si reconsidera principiile morale crestine.
  Iti multumesc pentru raspuns , roaga-te pentru mine sa ma intareasca Dumnezeu in umblarea mea sovaielnica pe acest pamant .

 4. gata

 5. Samuel 15:22-23

 6. Constiinta nu te va mustra la nesfarsit! Eu personal mi-am dat demisia la inceputul crizei economice, din cauza ca vroiam sa pazesc sabatul. Tot aurul din lume si toti banii sunt ai lui Dumnezeu! El pentru noi a dat sabatul ca zi de odihna, sa ne putem odihni in El! Iar la tine Rebeca este vorba de o incercare. Domnul vrea sa arate intregului univers pana unde esti tu in stare sa mergi pentru El, dar nu uita ca El a mers pentru TINE pana la moarte si inca moarte de cruce. Nici eu nu stau prea bine la capitolul munca dar ii multumesc Domnului Hristos ca Il am pe El si am tot ce este de ajuns. Roaga-te fierbinte asa cum nu ai mai facut-o pana acum si El va interveni, nu neaparat printr-un loc de munca, dar trebuie sa castigi biruinta aceasta. Fa ceea ce este corect inaintea Lui si El iti va purta de grija asa cum a facut-o dintotdeauna. Inchipuieti ca El stie si cate pene are o vrabie pe aripa stanga…cum nu va sti El prin ce treci tu?! Si cum nu va fi cu tine sa te sprijineasca! Domnul sa iti dea pace si fa ceea ce este BINE

 7. Nu incerc sa ma scap singura dar am ramas de curand fara slujba in care aveam sambata libera . Dupa aflarea vestii ca nu mai am servici m-a cuprins disperarea dar eram hotarata sa nu accept vreo slujba in care sa fi lucrat sambata . Din pacate disperarea si teama au pus stapanire pe mine vazand ca NIMENI nu imi va oferi vreo slujba in care sa am sambata libera (orice alta zi ar fi fost posibil dar nu sambata) si am zis Doamne nu am incotro……chiria vine cheltuielile vin grijile de zi cu zi se aduna si maine poimaine neavand vreo sursa de venit ma pot trezi in strada la un loc cu cei fara adapost . Si am acceptat o slujba in care lucrez sambata (cu promisiunea in fata lui Dumnezeu ca tot salariul meu din acea zi va fi al Lui in slujba Sa ) Constiinta ma mustra dar ………..nu stiu ce as fi putut face in asemena situatie .As aprecia si un raspuns daca se poate . multumesc

 8. Dl sa va binecuvanteze pt emisiunile d-voastra! E chiar mesajul de care aveam nevoie : “nu cauta sa te scapi singur, umbla cu Dl si vei fi fericit!”.

Lasa un comentariu